Το 2ο καμπ της Ενωσης Ιλίου

camp iliouΤο 1ο μπασκετικό καμπ της Ενωσης Ιλίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, επομένως το δεύτερο I.B.C. θα αποτελέσει γεγονός τον επόμενο μήνα! Το Ιλιον ανακοίνωσε ότι το καμπ θα γίνει αυτό το καλοκαίρι από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται η διοργάνωση του 2ου I.B.C. (2ο Ilion Basketball Camp).

Η περσινή διοργάνωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία- σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν οι 47 συμμετέχοντες αθλητές στη λήξη του- απλά απετέλεσε το πρώτο αλλά σταθερό βήμα μας στη λειτουργία ενός camp.

Η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να ξεπεράσει κατά πολύ την περσινή, στηριζόμενη κατ΄αρχήν σε ένα επιτελείο καταξιωμένων έμπειρων πτυχιούχων με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης προπονητών!

Ανεβάσαμε την ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ φέτος θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το camp αθλητές Α1, ένας διεθνής διαιτητής κι ένας προπονητής κλιμακίων εθνικής ομάδας!

Μεριμνήσαμε και πετύχαμε τη συνεργασία με διατροφολόγο και με ένα επιτελείο ειδικών στις εργομετρικές μετρήσεις!

Η λειτουργία του camp θα στηριχθεί κατ εξοχήν στους coach που θα το διεκπεραιώσουν και στη χρησιμοποίηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Β κλειστού Ιλίου (Κακούρης).

Το camp θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα 23 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου μόνο τις καθημερινές από τις 09.00 έως τις 13.30 ενώ η συνδρομή του κάθε αθλητή παρέμεινε στα περσινά δεδομένα.

Πληροφορίες στο φυλλάδιο του camp και στο Β κλειστό Ιλίου (Κακούρης Σάββατο και Κυριακή από τις 09.00-13.30 ή από τον αντιπρόεδρο κ. Μπέλλα Στέργιο στο κντ 69 73 79 37 98».