Το “3 on 3” σε Σπάρτη και Σέρρες

Περισσότερα από χίλια παιδιά πήραν μέρος στο τουρνουά 3 on 3 το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου 2013. Στις Σέρρες συμμετείχαν συνολικά 928 παιδιά (704 αγόρια και 224 κορίτσια) και νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Νίκος Ασλάνοβ, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής ήταν ο Μιχαήλ Κουτσιαντζής. Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος Σερρών, Στέργιος Γαλάνης και η υπεύθυνη Αθλητισμού του δήμου και δημοτική σύμβουλος, Σοφία Μπιτζίδου.

Στην Σπάρτη συμμετείχαν συνολικά 220 παιδιά (204 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Διαμαντάκος (Δημοτικό) και η Πέπυ Μαρίνη (Γυμνάσιο). Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Δημήτρης Κουτράκος (Δημοτικό) και ο Νίκος Ξιαρχός (Λύκειο). Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σπαρτιατών, Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Λεωνίδας Καράντζαλης, ο αντιοπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σπύρος Παυλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρήγας Παναγιώτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος και Κώστας Τσέγκος, ο αντιπρόεδρος Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Σπάρτης, Παναγιώτης Κυριακούλιας, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Συνοδινός, ο αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, Χρήστος Μακρής και οι προπονητές Τάσος Δαμιανός και Θεόδωρος Σφυρής.

Θα πρέπει να επισημανθεί η σημαντική βοήθεια ομάδας φοιτητών του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.