Το Best Fighter of the Year είναι προ των πυλών!

1.1Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για το Best Fighter of the year. Το Σάββατο 21/2 στις 20:00 ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα το κλειστό του TAE KWON DO (Δέλτα Π. Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού) για να φιλοξενήσει τους κορυφαίους τών κορυφαίων μαχητών στη γιορτή των μαχητικών σπορ της χώρας.

Γιάννης “HERCULES” Στοφορίδης, Γιώργος “Yuri” Μαυρογιάννης, Σταύρος “Nirvana” Εξακουστίδης, Διονύσης “THE SHADOW” Γκίκας, Παύλος “Scarface” Μήσιας, Τάσος Μπερδέσης, Χαρίλης “Saint” Μαλιχούδης, Νίκος “Minigun” Χύσεν, Νίκος “STEALTH” Γκίκας, Νίκος “PELEKIS” Κελέκης και μια πλειάδα των Νο1 μαχητών της Ελλάδας θα είναι εκεί για να σας προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα! 5 main event, 4Man Tournament, εκρηκτικά super fight παιχνίδια, αγώνες prelims με περίπου 150 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, καθώς και τα βραβεία “fighting awards” θα συμπληρώσουν την μεγάλη βραδιά της 21ης Φεβρουαρίου.

Mε μονο 12 ευρώ δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε όχι ένα, αλλά 5 main event με τους κορυφαίους μαχητές της χώρας μας! Σας περιμένουμε να ζήσετε απο κοντά αυτή τη μεγάλη γιορτή τών μαχητικών αθημάτων…

2.1Στη 3d απεικόνιση του σταδίου, του κλειστού του TAE KWON DO, μπορείτε να δείτε τις θέσεις και να προγραμματίσετε απο ποιό σημείο θα παρακολουθήσετε την διοργάνωση του Best Fighter. Ολες οι θέσεις στις κερκίδες έχουν εισιτήριο 12 ευρώ, οι θέσεις στην πλατεία 25 ευρώ, και οι ροτόντες με πλήρες μενού και ποτό ανά άτομο 40 ευρώ (προπώληση).Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και για κρατήσεις τραπεζιών και πληροφορίες στο 6970 013528 και στο xenia@bestfighter.gr.