Το review της αγωνιστικής (Α2)

Η 20η αγωνιστική δεν χαρακτηρίζεται για την μπασκετική της δράση αλλά για την παρασκηνιακή. Το παιχνίδι του Περάματος έγινε ο «βασιλιάς»  της αγωνιστικής αλλά δυστυχώς για τα δυσάρεστα επεισόδια που υπήρξαν.

Ο MVP της αγωνιστικής:
Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και αυτή είχαμε καθοριστικές εμφανίσεις. Όμως κοιτώντας τη στατική μία είναι εκείνη που «φωνάζει», αυτή του Γιάννη Κυριακόπουλου, Ο γκαρντ του Πανελευσινικού βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα πετυχαίνοντας 31 πόντους (3/3 β., 5/6 διπ.,6/10 τρ., 4 ρ., 1 ασ) βοηθώντας έτσι την ομάδα του να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο.

Το ματς της αγωνιστικής: 
Τα λόγια είναι περιττά!!!  Με μοναδική διαφορά ότι το παιχνίδι ανάμεσα στο Πέραμα και την ΑΕΚ δεν είναι το ματς της αγωνιστικής λόγω της ανταγωνιστικότητας και του θεάματος που προσέφεραν, αλλά γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον όλων για όλα όσα διαδραματίστηκαν. Το αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Καπινιάρη, αλλά και η περίφημη κλωτσιά στον Κώστα Σορώτο είναι τα δύο μόνο γεγονότα από όσα εξελίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. Και επειδή επεισόδια χωρίς διακοπή δεν γίνεται το ματς είχε και από αυτό και μάλιστα δύο λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας.

Η πεντάδα της αγωνιστικής:  
1. Κυριακόπουλος (Πανελευσινιακός) 2. Ροδοστόγλου (Πανερυθραϊκός) 3. Διαμαντόπουλος ( Ν. Κηφισιά) 4. Κατιάκος (ΟΦΗ)  5. Κοσάνοβιτς (Αρκαδικός)

Το καλάθι της αγωνιστικής:
Το σημείωσε ο Παναγιώτης Κουκουνιάς στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά.  Ο σέντερ της Ν. Κηφισιάς πέταξε τη μπάλα σχεδόν από τη γραμμή του τριπόντου της μίας ρακέτας στην άλλη!

Ο… ατυχής ήρωας της αγωνιστικής:
Ο Φαίδων Παγώνης έκανε αν όχι το καλύτερό του, ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια για τη φετινή σεζόν.  Οι 21 πόντοί φανερώνουν μόνο μερικά από όσα έκανε, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα καθώς το τρίποντο που επιχείρησε στην εκπνοή του αγώνα δεν βρήκε το στόχο.

Το στάτους της αγωνιστικής:
Το έγραψε ο Κώστας Σορώτος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. 71 «like» δεν είναι και λίγα…

Η ατάκα της αγωνιστικής:
«Ηταν ένα ματς που το χάσαμε πιο εύκολα απ΄ ότι το περιμέναμε» τάδε έφη Νίκος Βουρνάς για την ήττα της Δόξας Λευκάδας από τον Απόλλωνα Πατρών.

Τα παράπονα της αγωνιστικής:
Τα έχει ο Αμύντας για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και για το λόγο αυτό θα στείλουν το dvd του αγώνα στην ΚΕΔ.

Η κίνηση της αγωνιστικής:
Είναι ωραίο να μην ξεχνάς και ο Πανελευσινιακός το έχει αποδείξει πολλές φορές. Η ομάδα της Ελευσίνας, τίμησε πριν από το ματς με το Λαύριο τον Γιώργο Τύρλα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Το παρασκήνιο της αγωνιστικής: 
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Και όπου «κολόνια» βάλτε τη λέξη κόντρα…  Μα γιατί όποτε συναντιούνται πάντα υπάρχουν…. ομορφοκουβέντες.

Το ερώτημα της αγωνιστικής:
Τι θα γίνει τελικά με το θέμα του Τόσιτς;