Το review της αγωνιστικής (Α2)

Η 22η αγωνιστική μπορεί να χαρακτηριστεί ως ήρεμη, αφού τα πράγματα κύλησαν ομαλά.  Το παιχνίδι της Πάτρας ήταν το πιο ανταγωνιστικό, ο Πανελευσινιακός… διέλυσε τον Αμύντα διατηρώντας την πρωτιά του, ενώ η ΑΕΚ έφτασε αισίως στους πέντε προπονητές.

Ο MVP της αγωνιστικής: 
Εχει χαρακτηριστεί ως ένας εκ των καλύτερων ψηλών της κατηγορίας και όχι άδικα αφού πολλές φορές έχει βοηθήσει τον Απόλλωνα.  Ο Ιβαν Κρόλο (29 π., 7/7 β., 11/15, διπ., 6 ρ., 1 κλ., 1 μπλ.)στο ματς με τη Νέα Κηφισιά έβγαλε ασπροπρόσωπους τους πατρινούς καθώς ήταν αυτός που κρατούσε κατά το πρώτο ημίχρονο τον Απόλλωνα μέσα στο ματς, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο σκόραρε 17 πόντους.

Το ματς της αγωνιστικής:
Ηταν το πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Απόλλωνας ίδρωσε μέχρι να καταφέρει  να πάρει τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς. Η ομάδα των βορείων προαστίων στάθηκε στο ύψος της καθώς βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ υπήρξαν στιγμές που μπόρεσε να περάσει μπροστά στο σκορ.
Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στην κερκίδα, καθώς παρά τα όσα έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου, το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από άψογες συνθήκες.

Η πεντάδα της αγωνιστικής:
1. Τότσιος (Ικαροι) 2. Λιούις (ΟΦΗ) 3. Σιγκούνας (Παγκράτι) 4.Ανδρ. Γκιζόγιαννης (Αρκαδικός) 5. Κρόλο (Απόλλων)

Η νίκη της αγωνιστικής:
Η αποχή που έκαναν την περασμένη εβδομάδα φάνηκε να μην επηρέασε τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι εκτός του θετικού αποτελέσματος που απέσπασαν, προσέφεραν και ωραίες φάσεις.

Το γεγονός της αγωνιστικής:
Είδαν… φως (σ.σ. όπου φως βάλτε χρήματα) και εκτός του ότι χαμογέλασε το χειλάκι τους, γλύτωσαν και τα «χειρότερα».

Η παρολίγον αψιμαχία:  
Μία κλωτσιά του Νησιώτη στον Κοσάνοβιτς σε μία αγωνιστική «μονομαχία» των δύο παικτών, ήταν η αφορμή για να εκνευριστεί ο παίκτης του Αρκαδικού που στην επόμενη φάση απάντηση «απάντησε». Οι δύο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια, αλλά γρήγορα η φάση έλαβε τέλος με την παρέμβαση των υπολοίπων. Μάλιστα οι διαιτητές χρέωσαν από τεχνική ποινή τον κάθε παίκτη. (contraepithesi.gr)

Το limit up της αγωνιστικής:
2700 άτομα παρακολούθησαν το ντέρμπι του Απόλλωνα Πατρών με τη Νέα Κηφισιά.

Το limit down της αγωνιστικής:
Αντίθετα το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πιερικό Αρχέλαο τον παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα… Κρίμα…

Η… εκδίκηση της αγωνιστικής:
Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Κάπως έτσι έπρεπε να ένιωσε ο Δημήτρης Λιόγας μετά τη νίκη του Παγκρατίου επί της ΑΕΚ…

Η αλλαγή προπονητή της αγωνιστικής:
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγινε ο πέμπτος προπονητής που θα κάτσει κατά τη φετινή σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ! Πριν από αυτόν την «Ενωση» την κοούτσαραν οι Οικονομάκης, Λιόγας, Παπανικολάου και Καραγιάννης.