Το review της αγωνιστικής (Α2)

Η 26η αγωνιστική σημαδεύτηκε από την μαθηματική άνοδο του Πανελευσινιακού αλλά κα τη νίκη των Ικαρων Σερρών επί του Απόλλωνα, η οποία δίνει πολλές ελπίδες στους Σερραίους, ενώ αντίθετα… τσιτώνει τους «μελανόλευκους».

Ο MVP της αγωνιστικής:  
Οι Ικαροι πήραν μία τεράστια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να πραγματοποιεί καθοριστική εμφάνιση. Ο 28χρονος φόργουορντ πέτυχε 22 πόντους (6/8 β., 5/10 διπ.,2/2 τρ., 8 ρ., 1 κλ., 2 μπλ.) συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο για τη νίκη των Σερραίων.

Το ματς της αγωνιστικής:
Οι Σέρρες δηλώνουν βροντερό «παρών»! Οι Ικαροι έδειξαν ότι δεν παρατάνε το… παιχνίδι διεκδικώντας μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση.  Ο Απόλλωνας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φάνηκε κατώτερος καθώς για 30 περίπου λεπτά κυνηγούσε το σκορ, ενώ οι  «κυανοκίτρινοι» είχαν επιβάλλει πλήρως το ρυθμό τους.  Οι πατρινοί άργησαν να… ξυπνήσουν, επανήλθαν από το -14 , έγινε το 67-66 6” πριν από το τέλος, οι Σέρρες με δύο βολές έκαναν το 79-66, αλλά στην τελευταία επίθεση το δίποντο του Πέτροβιτς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά στον πόντο.

Η πεντάδα της αγωνιστικής:
1. Κυριακόπουλος (Πανελευσινικός) 2. Κορωνίδης (Πέραμα) 3. Αντωνάκης (Παγκράτι) 4. Μαργαρίτης (Ικαροι Σερρών) 5. Μαρμαρινός (Πιερικός Αρχέλαος)

Το… αποτέλεσμα της αγωνιστικής:
Η δεύτερη σερί ήττα και η μη εξασφάλιση του εισιτηρίου της ανόδου θα έχει ως αποτέλεσμα την ελάχιστη ξεκούραση. Και αυτό γιατί οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν προπόνηση και το Μ. Σάββατο!

Η… πίεση της αγωνιστικής:
Με τη… ψυχή στο στόμα έφτασαν οι παίκτες του Λαυρίου στην Κατερίνη, καθώς έφτασαν στην πρωτεύουσα της Πιερίας μόλις 50 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Το… δώρο της αγωνιστικής: 
Η Νέα Κηφισιά πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση στην Ερυθραία. Τι πιο καλό δώρο για τον εορτάζοντα Σάββα Νικητάκη!

Το γεγονός της αγωνιστικής:
Η πορεία της ομάδας έφερε αλλαγές στις πληρωμές…

Το limit up της αγωνιστικής:
Ηταν το ντέρμπι των βορείων προαστίων και οι φίλαθλοι τόσο του Πανερυθραϊκού όσο και της Νέας Κηφισιάς φρόντισαν να γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό της Ερυθραίας. Ο κόσμος έφτανε μέχρι και στην είσοδο του γηπέδου…

Η… έξοδος της αγωνιστικής:  
Ο Πανελευσινιακός πήρε την άνοδο και μαθηματικά παίρνοντας το πρώτα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου.  Κάθε επιτυχία λοιπόν, θέλει και τα μπουζούκια της γι΄ αυτό και όλη η ομάδα το Σάββατο διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο!