Το review της αγωνιστικής (Α2)

Με λίγα λόγια η 27η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο σπουδαία διπλά και τρεις νίκες που ισοδυναμούν με παραμονή.

Ο MVP της αγωνιστικής:

Τόσο ο Νίκος Λυμπάρης, όσο και ο Φίλιππος Συμεωνίδης βοήθησαν τα μέγιστα για τις νίκες των ομάδων τους. Όμως, ο Γιάννης Δημάκος έδωσε συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις του, με καλύτερη όλων τη σαββατιάτική απέναντι στη Νέα Κηφισιά. Ο 22χρονος γκαρντ πέτυχε νταμπλ νταμπλ (21 π., 10 ρ.) έχοντας παράλληλα 4 ασίστ αγωνιζόμενος μάλιστα και τα 45 λεπτά του αγώνα!

Το ματς της αγωνιστικής:

Εξελίχθηκε στο παιχνίδι της αγωνιστικής.Οι παίκτες του Παγκρατίου (αγωνίστηκαν 7) για ακόμα μία φορά κατέθεσαν ψυχή και σώμα, διεκδικώντας το παιχνίδι μέχρι τέλους, καταφέρνοντας τελικά να πάρουν τη νίκη στην παράταση, μέσα σε μια έδρα που έχει να «σπάσει» από τις 8/10/11!

Η νίκη της αγωνιστικής:

Δεν είναι τόσο η νίκη των Ικαρων Σερρών μέσα στην Ελευσίνα που εντυπωσιάζει, αλλά ο τρόπος που προήλθε. Περιμέναμε ένα ματς ντέρμπι, αλλά οι «κυανοκίνοι» είχαν τον έλεγχο του  αγώνα, ενώ δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς.

Η πεντάδα της αγωνιστικής:  

1.Μάντζαρης (ΑΕΚ)  2.Δημάκος (Παγκράτι) 3. Βαρδιάνος (Αμύντας) 4. Θεοδωράκος (Ικαροι Σερρών) 5. Λυμπάρης (Δόξα Λευκάδας)

Το καλάθι της αγωνιστικής:

Δεν ήταν ένα άλλα τέσσερα και μάλιστα τρίποντα! Στην τρίτη περίοδο η Δόξα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο κρίσιμο σημείο, Βασίλης Βαγενάς και Νίκος Λυμπάρης πέτυχαν από ένα και δύο τρίποντα αντίστοιχα, ανατρέποντα της εις βάρος τους διαφορά και από 46-51 έγραψαν το 55-53.

Το στάτους της αγωνιστικής:

«Αυτοί που χαίρονται με τις ευτυχίες σου είναι βέβαιο ότι θα χαρούν πολύ περισσότερο με μια αποτυχία σου! Τι μεγαλύτερο κίνητρο να βρεις για να ξαναμπείς στο γήπεδο και να δουλέψεις ατελείωτα …..;», αυτά είπε ο Σάββας Νικητάκης για την ήττα της Νέας Κηφισιάς από το Παγκράτι.

Τα παράπονα της αγωνιστικής:

Ο. κ. Ταβουλαρέας κατάφερε να… εστιάσει το ενδιαφέρον του Πανελευσινιακού. Αποτέλεσμα; Η ομάδα της Ελευσίνας θα ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου ρέφερι από τους αγώνες της.

Η ατάκα της αγωνιστικής:

Το Πέραμα πάλεψε στην Πάτρα όσο μπορούσε, αλλά ο τραυματισμός του Αρη Κορωνίδη στα τελευταία 4 λεπτά ήταν καθοριστική έτσι ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το ματς δήλωσε: «Εντάξει τραυματίστηκε και ο Κορωνίδης… όλα του γάμου δύσκολα…Δεν έχω να πω πολλά παλέψαμε όσο μπορούσαμε, μετράμε δυνάμεις και η ζωη συνεχίζεται».

Η απορία της αγωνιστικής:

Πόσα ματς έχει χάσει ο Πιερικός Αρχέλαος μέσα από τα χέρια του;

Ο γάμος της αγωνιστικής:

Ο Γιώργος Γωνιωντάκης παντρεύτηκε την εκλεκτή του, να ζήσετε και βίον ανθόσπαρτο!