Το review της αγωνιστικής (Α2)

Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε και αγωνιστική των ανατροπών, αφού σε πέντε (Λαύριο, Απόλλων Πατρών, Πανερυθραϊκός, Πανελευσινιακός και Αμύντας ) ματς οι νικητές γύρισαν της εις βάρος τους διαφορά (και δεν μιλάμε για 4-5 πόντους) κατακτώντας τους δύο βαθμούς. Ας δούμε όμως τι μας έμεινε από τη 2η αγωνιστική και ποιοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν…

Ο MVP της αγωνιστικής:
Αρκετοί είναι αυτοί που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, όπως Πρίτσος, Γιαννακόπουλος, και Κορωνίδης αλλά το ματς στην Περιβόλα είχε άλλο… αέρα. Λιανός και Αργυρόπουλος είχαν… οίστρο με τον δεύτερο να είναι αυτός που πήρε από το χέρι τον Απόλλωνα οδηγώντας τον στην ανατροπή, άρα δικαιωματικά του ανήκει και ο τίτλος.

Ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής:
Ο Νίκος Αργυρόπουλος με 28 πόντους.

Το σερί της αγωνιστικής:
Το 19-0 του Απόλλωνα τη δεύτερη περίοδο του αγώνα, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο οι «μελανόλευκοι» βρέθηκαν πίσω και με 15 πόντους.

Η αρνητική απόδοση της αγωνιστικής:
Οι τρεις πόντοι που έβαλαν οι παίκτες του Ερμή Λαγκαδά την τελευταία περίοδο στο ματς με τον Πανερυθραϊκό.

Ο… ατυχής “ήρωας” της αγωνιστικής:
Ο Αλέξης Μπάρδας είναι ο κύριος “υπαίτιος” της ανατροπής του ΟΦΗ στις Σέρρες αλλά ήταν κι αυτός που δεν μπόρεσε να στείλει το ματς σε δεύτερη παράταση καθώς το τρίποντο που σούταρε στην εκπνοή δεν βρήκε στόχο.

Οι… αφανείς “ήρωες” της αγωνιστικής:
Οι Λεωνίδας Ζούπας και Νίκος Ψυλέας ήταν αυτοί που αν δεν έδιναν τη βοήθειά τους πιθανόν να μην είχαν πάρει τα θετικά αποτελέσματα οι ομάδες τους.

Η νίκη της αγωνιστικής: 
Ελάχιστοι πίστευαν  (μεταξύ αυτών και η υπογράφουσα αυτό το κείμενο…) ότι το Λαύριο μπορεί να πάρει το “διπλό” στην Κηφισιά. Πολύ περισσότερο δε έχοντας σημαντικές απουσίες, όπως αυτές του Κούνα και Σίννη, ενώ… υποτίθεται ότι έχει τον Γιαννακόπουλο αφορμάριστο.

Το στατιστικό της αγωνιστικής:
Ο ΟΦΗ έκανε 19 λάθη, οι Ικαροι έκλεψαν 14 φορές τη μπάλα και τα 13 από αυτά τα κλεψίματα τα μετέτρεψαν σε 13 αιφνιδιασμούς.

Ο άτυχος της αγωνιστικής: 
Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος τραυματίστηκε 3.30” αφότου μπήκε στο ματς. Δεν πρόλαβε να χαρεί το παιχνίδι καθώς δεν ξαναμπήκε στο παρκέ!

Το “κλου” της αγωνιστικής:
Η κατάμεστη Περιβόλα. Οι 3.000 θεατές που είδαν το ματς Απόλλωνας-ΑΕΚ δεν βρίσκεται πια ούτε σε γήπεδο της Α1! Πάθος, ενθουσιασμός, απίστευτο κλίμα. Μακάρι να ήταν όλα τα ματς της Α2 με γεμάτα γήπεδα!