Τρία ματς κεκλεισμένων

winter-basketballΗ τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί με τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Πιο συγκεκριμένα η Νήαρ Ηστ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας, όπως και το Μαρούσι κόντρα στον Πανερυθραϊκό, ενώ το Αιγάλεω θα παίξει για την παραμονή του με τον Πιερικό Αρχέλαος χωρίς την παρουσία του κόσμο του.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 597/31-03-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 595/31-03-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧ. της 4/05/2014, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄ αριθ. 602/14-04-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».