Τρία στα τρία για τους Τιτάνες

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά πέτυχαν οι Τιτάνες στη περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων. Η ομάδα του Παλαμά επικράτησε σήμερα το απόγευμα  στο κλειστό του Αγίου Θωμά του Φοίνικα Λάρισας με 76-84. Χωρίς τους Θεοχάρη Καρπουζά και Κώστα Τσιάπουλα που κάνει θεραπείες λόγω του τραύματος στο γόνατο, οι Τιτάνες για ένα ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ και με το άκουσμα της κόρνας για τη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου, έχαναν με 41-36.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έσφιξαν την άμυνα και με ένα επι μέρους σκορ 11-31 έφθασαν τη διαφορά στους δέκα πέντε πόντους. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με δοκιμές και διάφορα σχήματα και από τους δύο προπονητές για να τελειώσει με άνετη νίκη της  ομάδας μας με 76-84.

Ο Λευτέρης Χαντζιάρας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας που του δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό πριν από τον αγώνα στην Αριδαία με τον τοπικό Φ.Ο. που θα γίνει την Κυριακή 13/01.