Τρία φαβορί και ένα ρίσκο στο BETroom από την Defencebet για την 4η αγωνιστική του Champions League

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε και σε αυτή περιλαμβάνεται η διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής των ομίλων σε Champions και Europa League. Το παρόν άρθρο θα ασχοληθεί με αγώνες του Champions League.defencebet_infobasket_betroom

ΤΡΙΤΗ

SL Benfica – Dynamo Kyiv : Σε εξαιρετική κατάσταση οι Πορτογάλοι. Αήττητοι και πρώτοι στο πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη είναι ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης. Χαρακτηριστικό τους ότι σκοράρουν εύκολα και μάλιστα έχουν τρεις συνεχόμενες φορές που σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο. Η Ντινάμο Κιέβου από την άλλη δεν είναι πολύ καλά. Βρίσκετσι ήδη 8 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Σαχτάρ στο πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη, με ήττα απόψε, ‘’τελειώνει’’. Νομίζω πως η Μπενφίκα είναι το φαβορί και θα το δείξει από το πρώτο ημίχρονο μάλιστα. Το να σκοράρει η Μπενφίκα στο πρώτο μέρος πληρώνει 1,83 και αξίζει.

PFC Ludogorets Razgrad – Arsenal FC : Η Λούντο βρίσκεται στην κορυφή πλέον στο πρωτάθλημα αλλά στο Champions League ηττήθηκε με 6-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ωστόσο στην έδρα της εμφανίζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Η Άρσεναλ είναι σε φουλ φόρμα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Σκοράρει εύκολα και έχει και πολυφωνία στον τομέα αυτό. Θεωρώ πως θα έχει αρκετά γκολ αυτό το παιχνίδι. Το over3,0 πληρώνει 1,82.

ΤΕΤΑΡΤΗ

AS Monaco – CSKA Moscow : Το παλεύει και στο πρωτάθλημα (2η-23β.) και στην Ευρώπη (1η-5β.). Είναι δυνατή στην έδρα της και όσον αφορά το αγωνιστικό της στυλ, το ατού της είναι η άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Στα εντός βέβαια ανοίγεται περισσότερο, κάτι το οποίο πρέπει να κάνει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι από την άλλα, παλεύουν στην Ευρώπη (0-2-1) αλλά δεν πιστεύω πως θα αποφύγουν τηντελευταία θέση στον όμιλό τους. Στο πρωτάθλημα απογοητεύουν καθώς είναι ήδη στο -8 από την κορυφή. Στο Champions League έχουν ένα αρνητικό ρεκορ σύμφωνα με το οποίο δέχονται τουλάχιστον 1 γκολ εδώ και 19 αγώνες!!! Είμαι βέβαιος πως θα το τηρήσουν και σε αυτό το παιχνίδι. Συμπερασματικά βλέπω η αγωνιστική συμπεριφορά και φόρμα των δύο ομάδων να οδηγεί στον ασσο (1,80).

FK Kobenhavn – Leicester City FC : Πολύ δυνατοί οι Δανοί. Στο πρωτάθλημα για ακόμη μια χρονιά είναι στην κορυφή και με κάποια διαφορά μάλιστα (+6) ενώ και στην Ευρώπη είναι στη μάχη της πρόκρισης! Έχει αρκετή ποιότητα (ειδικά μεσοεπιθετικά) και είναι εντυπωσιακά καλή στο τακτικό κομμάτι. Η Λέστερ θυμίζει την περσινή ομάδα στην Ευρώπη, όχι όμως και στο πρωτάθλημα. Με την πρόκριση στα νοκ – αουτ έχει σχεδόν ‘’καθαρίσει’’, με νίκη την κλειδώνει και σήμερα. Δεν βλέπω όμως να κερδίζει. Η Κοπεγχάγη μπορεί να μην είναι στα top clubs αλλά είναι ποιοτικότατη και βλέπω να κερδίζει! Άσσος (2,35)!

Συνοπτικά:

Τριτη

SL Benfica – Dynamo Kyiv : Μπενφικά να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο (1,83)
PFC Ludogorets Razgrad – Arsenal FC : over 3,0 (1,82)

Τετάρτη

AS Monaco – CSKA Moscow : 1 (1,80)
FK Kobenhavn – Leicester City FC : 1 (2,35)

Περισσότερες εκτιμήσεις από το στοιχηματικό κουπί της Τρίτης στο Defencebet.com