Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου και στους Αγγελόπουλους!

aggelopoulosΜε τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, όπως ακριβώς και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκαν για τις δηλώσεις του μετά τον τέταρτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ τους επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ! Το πρόστιμο δεν το γλύτωσε και ο Γιώργος  Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος καλείται να πληρώσει 3.00 ευρώ.

Αναλυτικά:

1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.σ