kastoria_dora_2Ένα… τρίποντο διαφορετικό από εκείνο που συνήθως πετυχαίνουν μέσα στις γραμμές του γηπέδου, πέτυχαν οι παίκτες του ΑΣ Καστοριάς. Οι αθλητές του συλλόγου επ΄ ευκαιρία των ημερών, πρόσφεραν δώρα αγάπης στα παιδιά των οικογενειών που ενισχύονται από το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς.

Οι παίκτες του συλλόγου αγόρασαν δώρα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα προσέφεραν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας, ο οποίος έδωσε εντολή να μοιραστούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ ευχαρίστησε τον πρόkastoria_dora_1εδρο κ. Ναούμ Δίτσιο και τους αθλητές που προσέφεραν από το υστέρημά τους τα δώρα αυτά. Παράλληλα τους συνεχάρη γιατί δείχνουν εμπράκτως τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους και τους ευχήθηκε ο Χριστός να τους δίνει πλουσιοπάροχα τα αγαθά του, την υγεία και κάθε καλό.

Ο κ. Δίτσιος απευθυνόμενος στο Σεβασμιότατο είπε πως γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία το έργο που επιτελεί η εκκλησία και γι΄ αυτό αποφάσισε κι ο σύλλογος από την πλευρά του να συνεισφέρει στο έργο αυτό.