“Τρίποντο χαράς” στο Κοντόπευκο

Φιλανθρωπικό αγώνα, με τα έσοδα της εκδήλωσης να πηγαίνουν στο “Χαμόγελο του παιδιού“, θα δώσουν η Αγία Παρασκευή και η Νέα Κηφισιά στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου και τη διοργάνωση θα αναλάβουν φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, ο «μπασκετικός παλμός» θα χτυπά δυνατά στο Κλειστό Γήπεδο «Κοντοπεύκου» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Με γενικό σύνθημα «Τρίποντο Χαράς», θα διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ αφιερωμένος στον οργανισμό ʺΤο Χαμόγελο Του Παιδιούʺ, ο οποίος διοργανώνεται από ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης Και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.), που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η καλαθοσφαίριση φανερώνει για μία ακόμα φορά το φιλανθρωπικό της πρόσωπο με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα μπάσκετ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον οργανισμό ʺΤο Χαμόγελο Του Παιδιούʺ.

Δύο σπουδαίες ομάδες, λοιπόν, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του μπάσκετ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 5.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Δωριέων και Αχαιών, Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής) ο λόγος για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) και την αντίστοιχη ομάδα της Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.).

Την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής θα απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Ζερβός, Άρης Ταταρούνης, Κώστας Χατζηκωστής, Ηλίας Σοφρωνάς, Ντίνος Σβερκούνος, Ισίδωρος Κουτσός, Βαγγέλης Τσιάκας, Γιώργος Γιαννιώδης, Ανέστης Μάτος, Μιχάλης Κουρής, Ηλίας Μούγιος, Αλέξανδρος Γριμπαβιώτης, Τάσος Καρτέρης και Κώστας Σταφυλάς. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα αποτελείται από τους κυρίους Νίκο Χατζηπανηγύρη (Προπονητής Α΄), Νίκο Διδάχο (Προπονητής Β΄) και Γιώργο Καρδαρά (Βοηθός Προπονητή και Υπεύθυνος Σκάουτινγκ). Έφοροι: Νίκος Ζιώγας και Ελισάβετ Λυμπεροπούλου – Τασιοπούλου.Γενικός Γραμματέας Πάρης Καρδαράς, Πρόεδρος: Δημήτρης Κονταξής.

Στην αντίστοιχη ομάδα της Νέας Κηφισιάς θα συμμετάσχουν οι καλαθοσφαιριστές: Σάββας Νικητάκης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, Φίλιππος Μοσχοβίτης, Δημήτρης Μενουδάκος, Θοδωρής Σιούτης, Νίκος Κόκκαλης, Χρήστος Πετροδημόπουλος, Μάρκος Κολόκας, Παναγιώτης Κουκουνιάς, Κώστας Μιχαλόπουλος, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Πέτρος Πολυδώρου και Γιάννης Χατζηνικόλας. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα αποτελείται από τους κυρίους Ηλία Παπαθεοδώρου (Προπονητής Α΄), Θεόφιλο Μπεκέ (Βοηθός Προπονητή), Αντώνη Καραντώνη (Φυσιοθεραπευτής), Λουκά Μπουρνόζο (Έφορος) και Σωτήρη Λατσούδα (Γενικός Αρχηγός). Πρόεδρος: Παναγιώτης Λατσούδας.

Διαιτητές και κριτές θα αποσταλούν από την ΕΟΚ.

Γυμνασίαρχος θα είναι ο κ. Σπύρος Βαρυπάτης.

Ιατρική ασφάλεια θα παρέχεται από Κινητή Ιατρική Μονάδα με γιατρό από ʺΤο Χαμόγελο Του Παιδιούʺ.

Τον έλεγχο του ήχου και τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο DJ Αντώνης Δημητρίου.

Στην είσοδο θα βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Κορακάκης.

Τέλος, οι προσκλήσεις του αγώνα θα είναι διαθέσιμα για το φίλαθλο κοινό την Παρασκευή 11 Μαΐου, το οποίο θα μπορεί να τίς προμηθεύεται από το κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου Στόχος μας είναι αυτά να εξαντληθούν προκειμένου να ενισχύσουμε οικονομικά τον οργανισμό ʺΤο Χαμόγελο Του Παιδιούʺ και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά αυτά σε τρίποντα χαράς, ελπίδας και διασκέδασης.

Διοργάνωση: Παναγιώτης Πανούτσος-Ταλκόβσκι, Γιάννης Δεληνταδάκης».