Τραϊανός: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

traianos-ofiΟ ΟΦΗ κατέκτησε μία σημαντική νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, απέναντι στην Καβάλα γεγονός που τονώνει το ηθικό των παικτών. Ο  Τάσος Τραϊανός φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα , στους στόχους της ομάδες, αλλά και τα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί της Καβάλας…

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Hμασταν όλοι την εβδομάδα προσηλωμένοι στην τακτική μας, είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι της Καβάλας και ακολουθήσαμε την τακτική που ετοιμάσαμε κατά εν πολύ μεγάλο ποσοστό και πιστεύω πως περισσότερο περιορίσαμε την Καβάλα, παρά βρέθηκε σε κακή ημέρα. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε πολλά τρίποντα που μας κράτησε και στο παιχνίδι αλλά και δεχθήκαμε. Είχαν πολλές δεύτερες επιθέσεις και είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα και επιθετικά συνεχίσαμε να είμαστε καλή και φθάσαμε στη νίκη».

Για το τι σημαίνει για τον ΟΦΗ αυτή η νίκη… 

«Δώσαμε σημασία στην εκτός έδρας νίκη που κάναμε με τον Παγκράτι. Η ομάδα είναι νεανική, δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα για να βελτιώνουμε το δικό μας κομμάτι. Κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και παιχνίδι με παιχνίδι το βλέπουμε αυτό. Τέτοιες νίκες μας δίνουν ψυχολογία γιατί και τα περισσότερα παιδιά είναι άπειρα.  Πιστεύω θα μας βοηθήσει στην συνέχεια αυτή η νίκη».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΒΑΚ και τον έκαναν χαρούμενο…

«Σίγουρα όταν βλέπεις την ομάδα να κερδίζει φεύγεις χαρούμενος. Πόσο μάλλον όταν παίζεις με πάθος και ενέργεια. Είμαστε δυο μήνες μαζί και προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα. Κοιτάμε αυτό και όποτε πιάνουμε καλά στάνταρ μπορεί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για τους λόγους που τον έκαναν να συνεχίσει στην ομάδα μετά και την περσινή σεζόν…

«Μου άρεσε το κλίμα και η πόλη. Σίγουρα βασικό ρόλο έπαιξε ο κόουτς γιατί δουλεύει πολύ καλά και βελτιώνομαι σαν άτομο αλλά και η αλλαγή στα διοικητικά».

Για το μυστικό του ΟΦΗ και το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα…

«Σίγουρα όλοι είμαστε σχετικά νεαροί και το κίνητρο είναι το παν. Όταν έχεις κίνητρο και θες να γίνεις καλύτερος είναι σημαντικό αυτό. Η νοοτροπία της ομάδας βασίζεται σε αυτό και το μόνο που μένει είναι να δουλέψουμε σκληρά και να ανταμείψουμε αυτούς που μας επέλεξαν και τους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε καλά και ο ΟΦΗ θέλει να βασιστεί σε αυτή τη φιλοσοφία. Λείπει η εμπειρία αλλά η δίψα για διάκριση και το πάθος είναι πολύ σημαντικό».

Για τον απολογισμό του στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές… 

«Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε δουλεύουμε σκληρά σαν ομάδα.  Στην πρεμιέρα παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ίσως φοβηθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε τον αντίπαλο, ίσως να μην ήμασταν και έτοιμοι. Μετά είχαμε την  καλή εμφάνιση στο Ψυχικό και θα μπορούσαμε μα πάρουμε το παιχνίδι. Η νίκη με Παγκράτι και με Καβάλα μας δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για τα 2 ματς που ακολουθούν για τον ΟΦΗ που είναι στα μέτρα του…

«Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Καταφέραμε να κάνουμε δυο νίκες που λίγοι το πίστευαν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ακολουθούν παιχνίδια πιο βατά. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και δεν θέλουμε να έχουμε πισωγυρίσματα. Αμα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα το Σάββατο θα είναι πολύ καλό για εμάς για να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας».