Τραϊανός: «Πρώτα τη δουλειά μας και μετά να δούμε τι έκανε ο Ηρακλής»

traianosΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Τραϊανό, ο Φίλιππος Βέροιας, νίκησε τον Ερμή Λαγκαδά 79-64 και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Ο 28χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του και την προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τάσο, από την αρχή ελέγξατε το παιχνίδι με τον Ερμή. Είναι αυτό που λέμε ότι το θέλατε περισσότερο;

«Ξέραμε ότι αν χάναμε από τον Ερμή, θα είχαν τελειώσει τα πάντα. Είχαμε δύο τελικούς και πήραμε τον έναν. Μπήκαμε δυνατά, ο Ερμής ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και παρά το γεγονός ότι κάναμε κάποια λάθη, πήραμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Ερμή έπαιζαν χωρίς άγχος και δεν ξέραμε πως θα παρουσιαστούν. Αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι».

Πιστεύεις θα παραμείνετε στην Α2;

«Θεωρητικά ο Ηρακλής έχει πιο δύσκολο έργο. Αυτοί με το Ψυχικό και εμείς με το Παγκράτι. Ακούγονται πολλά σενάρια, όμως, εμείς θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να παλέψουμε για τη νίκη και μετά να δούμε τι έκανε ο Ηρακλής».

Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά και φθάσατε στο σημείο να διεκδικείτε την παραμονή την τελευταία αγωνιστική;

«Γενικά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως, ορισμένοι τραυματισμοί, κάποια άτυχα αποτελέσματα και η απειρία, μας στοίχισαν. Κάναμε κάποιες κακές ήττες και δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση. Οπότε, ήταν επόμενο να φθάσουμε σε αυτό το σημείο».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

«Το Παγκράτι είναι μία ομάδα που πιέζει, τρέχει πολύ και σουτάρει ακόμη και στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει να χαμηλώσουμε το ρυθμό, κάτι που δεν κάναμε στο ματς της Βέροιας, όπου ηττηθήκαμε. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες».