Τραϊανός: «Σκληρή δουλειά, κάτω το κεφάλι»

Ο Ηρακλής σημείωσε νίκη-χρυσάφι επί της Αγίας Παρασκευής και ανέβηκε πάλι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφήνοντας την Αναγέννηση Φλόγας ένα βαθμό πιο κάτω. Ενας από αυτούς που βοήθησαν τον «γηραιό» να φτάσει στη νίκη ήταν ο Τάσος Τραϊανός, ο οποίος πέρα από τους 15 πόντους που έβαλε, έκανε και το πιο κρίσιμο κλέψιμο του αγώνα στην τελευταία επίθεση της Αγίας Παρασκευής.

«Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική από όλες τις απόψεις. Με κάτω το κεφάλι συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας που είναι η παραμονή» δήλωσε ο φόργουορντ του Ηρακλή, τονίζοντας για την επόμενη αναμέτρηση με τον Αίολο Τρικάλων: «Από εδώ και πέρα έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζουμε τη πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας αλλά θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Δημήτρης Βατός είπε από τη μεριά του: «Αυτή μας η νίκη βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το αποτέλεσμα ανήκει ολοκληρωτικά στους παίκτες μου που όλη την εβδομάδα καθημερινά στις προπονήσεις έδιναν το καλύτερο τους εαυτό. Σήμερα έκαναν αυτό που έπρεπε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα πάμε να παίξουμε πειθαρχημένα το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να είμαστε γεροί χωρίς τραυματισμούς για να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Τώρα προέχει η αναμέτρηση με τον Αίολο. Πάμε με καλή ψυχολογία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πέντε είναι αυτοί, πέντε είμαστε και εμείς».

Πηγή: bluearena.gr