Τραϊανός: «Το δίλημμα ήταν ένα: Ή τα διαλύουμε όλα ή συνεχίζουμε»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τάσος Τραϊανός στον Athletic Radio. Ο 26χρονος γκαρντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως ο ΟΦΗ είναι “αγκαλιά” με την παραμονή, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για τον Φώτη Τακιανό, αλλά και για την επόμενη μέρα…

Αναλυτικά:

Για την παραμονή του ΟΦΗ που είναι πολύ κοντά: «Έχουμε το πάνω χέρι για την παραμονή αλά ακόμα δεν έχει κριθεί οριστικά. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση αλλά έχει ακόμα τρεις αγωνιστικές. Πήραμε σπουδαίες νίκες στην έδρα μας τον δεύτερο γύρο και ανατρέψαμε την εις βάρος μας διαμορφωθείσα κατάσταση».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Τα προβλήματα μας είναι πάρα πολλά. Το δίλημμα ήταν ένα. Ή τα διαλύουμε όλα ή συνεχίζουμε. Επιλέξαμε να συνεχίσουμε και δικαιωνόμαστε. Δεν το αφήσαμε. Ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση.Τώρα είναι δουλειά άλλων να λυθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς φέτος και δεν συμπληρώναμε ομάδα ούτε για τα προπονητικά διπλά».

Για το αν είναι μαγκιά όλων η παραμονή: «Σίγουρα είναι μαγκιά μας. Δεν θέλουμε να βγουν προς τα έξω όλα τα προβλήματά μας γιατί είμαστε μία οικογένεια. Πήραμε σπουδαίες νίκες που μας βοήθησαν να κρατηθούμε ψυχολογικά και να ξεχνάμε τα προβλήματα μας. Τέλος καλό όλα καλά και θεωρώ οτι δίκαια θα σωθούμε. Υπάρχει θέμα επιβίωσης αλλά λειτουργήσαμε εγωϊστικά».

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Νίκη στον Βόλο: «Θέλουμε και τυπικά μία νίκη και ελπίζω να κερδίσουμε στον Βόλο. Θέλουμε μία εκτός έδρας νίκη και την αξίζουμε».

Για την βοήθεια του κόσμου στα φετινά εντός έδρας ματς στο ΒΑΚ: «Στο ματς με τον Αρκαδικό είχαμε πολύ κόσμο. Περισσότερο από τον συνήθη μέσο όρο μας φέτος. Βγήκε η πίεση μας για αυτό και πανηγυρίσαμε έξαλλα την νίκη μας. Είναι διαφορετικό να παίζεις σε άδειο γήπεδο από ότι σε ένα γεμάτο. Φέτος σε πολλά ματς μας έλειψε ο κόσμος μας. Ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν φέτος».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι υπεράνω προσώπων και θα συνεχίσει να υπάρχει.  Όλα είναι σε μία λεπτή ισορροπία αλλά το τι θα γίνει δεν είναι δουλειά των παικτών».

Για τον Φώτη Τακιανό: «Ο κόουτς μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του αφού μας κράτησε ενωμένους στα δύσκολα. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα για την παραμονή μας».

Για το Ηράκλειο: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα του “Ηράκλειο”. Η ομάδα” χτίστηκε” την τελευταία στιγμή για την Α2 και ξεκίνησε καλά. Στο μεταξύ μας ματς ο ΟΦΗ είχε περισσότερο πάθος και κέρδισε δίκαια. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι ένα τόσο οργανωμένο σωματείο γιατί η υγεία του θα του δώσει και διάρκεια άσχετα με το αν πέσει ή όχι».

Για τον ίδιο: «Είχα ένα τραυματισμό που με πήγε πίσω. Έχασα σχεδόν ένα γύρο λόγω τραυματισμού. Κοιτάω μπροστά και προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα».