Τρεις μάχες για την παραμονή

basketball_cΤρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος τα φώτα συγκεντρώνονται στο ποιος από τους Πεύκη, Κάδμο και Ηρόδοτο (ο Aρχάγγελος αγωνίζεται με το Αιγάλεω το οποίο δεν θα ταξιδέψει στην Ρόδο πράγμα που βοηθάει στην παραμονή του) θα ακολουθήσει τους τέσσερις της ουράς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η ομάδα του Θάνου είναι αυτή που βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση με 33 βαθμούς. Παρόλα αυτά η Aκαδημία στην έδρα της μοιάζει βατός αντίπαλος από τον οποίο μπορεί να πάρει δυο βαθμούς και με γκέλα των υπολοίπων να σκαρφαλώσει πάνω τους.

Στο χέρι του Ηροδότου είναι να υποτάξει την ομάδα του Καρακώστα στην Κρήτη και αυτό γιατί ο τεχνικός του Κορωπί ναι μεν θέλει τη νίκη ώστε να κάνει θετικό «φίνις» στο φινάλε, όμως θα τη διεκδικήσει χωρίς τους Λάζαρο Αγαδάκο και Γιώργο Τύρλα, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών που τους αφήνουν εκτός του αγώνα αυτού. Την ίδια ώρα, αμφίβολοι κρίνονται οι Κάτσαρης, Κερασοβίτης και Παπαδόπουλος, με τη συμμετοχή τους να αποφασίζεται μάλλον την τελευταία στιγμή.

Το πιο σκληρό πρόσωπο πρέπει να δείξει ο Κάδμος, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ικαρο, ο οποίος επιθυμεί το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να καταφέρει να κρατήσει τη τρίτη θέση. Αντίθετα οι γηπεδούχοι κάνουν το βήμα στην παραμονή και συνάμα αν το αποτέλεσμα στον Άγιο Δημήτριο είναι θετικό για τον Εργοτέλη τότε η Nέα Σμύρνη θα έχει «διπλή» κηδεία. Από κοντά παραμονεύει και ο Πόλις για την τριάδα, καθώς σε περίπτωση ήττα των «κόκκινων» και «κιτρινόμαυρων» παίρνει αυτός κεφάλι στα μπαράζ.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Ηρόδοτος-Κορωπί (Ν. Αλικαρνασσού, 17.00)
Ιωνικός ΝΦ-Σπόρτιγκ (Ζ. Αλεξάνδρου, 17.00)
Πεύκη-Ακαδημία (Β΄ Πεύκης, 17.00)
Διαγόρας Δρυοπιδέων-Πόλις Καλ.(Αιγάλεω, 17.00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Εργοτέλης (Αγ. Δημητρίου, 17.00)
Κάδμος-Ίκαρος Ν. Σμ. (Θήβας, 17.00)