Τρεις μεταγραφές για την Καρδίτσα

antoniou-nikos_karditsaΜετά τις ανανεώσεις σειρά πήραν οι μεταγραφές στην Καρδίτσα. Μάλιστα, ο νεοφώτιστος σύλλογος γνωστοποίησε την απόκτηση όχι ενός, αλλά τριών αθλητών. Ο λόγος για τους Νίκο Αντωνίου (φωτό), Παναγιώτη Δεσπούλη και Στέφανο Παπαϊωάννου.  Η ανακοίνωση:

«Με τρεις Καρδιτσιώτες αθλητές, που έχουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενισχύεται οΑ.Σ.Καρδίτσας. Έτσι προσθέτει δύναμη και εμπειρία στο ρόστερ του, ενώ διατηρεί κυρίαρχο το τοπικό στοιχείο στην ομάδα. Μετά τις ανανεώσεις των αθλητών της περυσινής ομάδας και τη διατήρηση του βασικού κορμού, οι πρώτες μεταγραφές αφορούν Καρδιτσιώτες αθλητές, που όλοι τους έχουν παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Νίκου Αντωνίου (23 ετών, 1.93 μ., γκαρντ). Μετά από δυο σεζόν στους Τιτάνες Παλαμά όπου αγωνίστηκε με υποσχετική, ο Ν.Αντωνίου θα ενισχύσει την προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας στις εθνικές  κατηγορίες. Με πολλές εμπειρίες πλέον από τη Γ’ Εθνική, ο Αντωνίου αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Επίσης, ανακοινώνονται οι μεταγραφές δυο Καρδιτσιωτών αθλητών που επιστρέφουν μετά από χρόνια στην ομάδα και θα ενισχύσουν σημαντικά την φροντ-λάιν. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δεσπούλη (34 ετών, 1.98 μ., φόργουορντ) που πέρυσι αγωνίστηκε στους Ικάρους Τρικάλων και το Στέφανο Παπαϊωάννου (26 ετών, 1.95 μ., φόργουορντ) που πέρυσι ήταν παίκτης των Τιτάνων Παλαμά. Και οι δυο έχουν εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και δίνουν πολύτιμες λύσεις στο προπονητικό τιμ του Α.Σ.Κ.

Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας εύχεται σε όλους, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».