Τριήμερο μπασκετικής συνάντησης στη μνήμη του Φάνη Φόρου

Το 2ο Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών «Φάνης Φόρος» θα πραγματοποιηθεί από την Αθλητική Ένωση «Κρόνος Τρικάλων» στο διάστημα 11 έως 13 Απριλίου 2018. Σε αυτό το τριήμερο μπασκετικής συνάντησης που θα γίνει στη μνήμη του άτυχου Τρικαλινού προπονητή Φάνη Φόρου, που «έφυγε» από τη ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, θα συμμετάσχουν οι Παναθηναϊκός, Περιστέρι, Κεραυνός Λάρισας και Κρόνος Τρικάλων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση «ΚΡΟΝΟΣ Τρικάλων» είναι στο χώρο της καλαθοσφαίρισης από το 1998 και έχει αναδείξει και προωθήσει πολλά ταλέντα μέσω των ακαδημιών της.

Με σκοπό τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας και θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στον ιδρυτή και προπονητή της ομάδας του ΚΡΟΝΟΥ, Φάνη Φόρου, που χάθηκε τόσο αδόκητα, ο σύλλογός μας σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες και καταξιωμένους προπονητές του μπάσκετ έχει εκπονήσει ένα τριήμερο μπασκετικής συνάντησης για παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών πραγματοποιώντας το Δεύτερο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ Φάνης Φόρος από 11 έως 13 Απριλίου 2018 με τη συμμετοχή των ομάδων : Παναθαναϊκός , Γ.Σ.Περιστερίου, Κεραυνός Λάρισας και Κρόνος Τρικάλων».

.
Διαβάστε ακόμη…