Τριανταφυλλόπουλος: «Ήρθε η ώρα για την αντεπίθεσή μας»

Η Καλαμάτα δίνει αύριο (12/3, 17:00) μία καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση στην Τέντα, με αντίπαλο την Πεύκη και ο Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος εξηγεί γιατί πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι.

«Όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας και έχεις τόσο κακό ποσοστό στις βολές, ενώ παίρνεις και λανθασμένες αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό στο τέλος, είναι λογικό να χάσεις, κάτι που έγινε με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Εκεί κρίθηκε το ματς, μαζί με μερικά ελεύθερα σουτ, όπου αστοχήσαμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε ως εξής:

«Η Πεύκη παίζει επίσης το τελευταίο της χαρτί, γιατί όποιος ηττηθεί σε αυτό το ματς, γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Πιστεύω πως δε θα είμαστε εμείς, θα κερδίσουμε έστω και δύσκολα.

Έχουμε δείξει πως παλεύουμε κάτω από οποιοεσδήποτε συνθήκες και ήρθε η ώρα για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Η βοήθεια του κόσμου μας, αλλά και η επιστροφή του Γιώργου (σ.σ. Γιαννουκάκης), είναι δύο επιπλέον στοιχεία που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση».