Την πρώτη του νίκη κατέγραψε ο Αντρέα Τρινκιέρι ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας και γι αυτό το λόγο επέτρεψε ένα χαμόγελο στον εαυτό του. Για μένα γι αυτό το λόγο είναι σημαντική η νίκη, τόνισε, για να επιστρέψει στα ουσιαστικά: « Βιώνουμε μία αντίθεση με τους τραυματισμούς. Το κακό είναι ότι παίζουμε, έχοντας τρεις παίκτες εκτός: Τον Σπανούλη, τον Μπουρούση και τώρα τον Καϊμακόγλου. Το καλό είναι πρώτον ότι συμβαίνει τώρα που είναι ακόμη νωρίς και έχουμε χρόνο και δεύτερον, ότι είναι πάντα καλό να έχεις ένα δυνατό πρώτο τεστ σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας. Ήταν ένα τεστ για εμάς να παίξουμε χωρίς αυτούς τους τρεις παίκτες. Όσο για τη νίκη, δεν είναι σημαντική για τους παίκτες, για το δικό τους επίπεδο, γιατί καταλαβαίνουν ότι είναι ένας αγώνας προετοιμασίας. Το σημαντικό είναι να δούμε πως στεκόμαστε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά επιθετικά, πασάραμε και μοιράσαμε την μπάλα σωστά, πιστεύω ότι έχουμε πολλά να κάνουμε στην άμυνα. Είναι αυτό που θα κοιτάξουμε περισσότερο από εδώ και πέρα, γιατί στην επίθεση και ο 5χρονος γιος μου θα μπορούσε να κοουτσάρει αυτή την ομάδα».

Σε ότι αφορά την άμυνα είχε κάτι παραπάνω να πει: «Κάποιες στιγμές χαλαρώσαμε, δεν είχαμε σωστές θέσεις και αποστάσεις, αλλά και επικοινωνία. Το βασικότερο είναι να βρισκόμαστε στην κατάλληλη θέση. Έχουμε δύο πράγματα να κάνουμε. Οι προπονητές θα εστιάσουν στους παίκτες που θα αγωνιστούν και το επιτελείο στους παίκτες που είναι τραυματίες. Να επιστρέψουν και πάλι δυνατοί… Επίσης, δεν λέω ποτέ ονόματα, δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε έναν παίκτη: Μετά από δύο χρόνια ο Αντώνης ήταν ο Αντώνης… Και είμαι χαρούμενος γιατί είναι ο αρχηγός της ομάδας, γιατί είναι χαρούμενος και φαίνεται. Νιώθει καλά και χαίρομαι γι αυτόν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Ελλάδα, σφραγίζοντας τη νίκη με πολλά χαμόγελα από όλη την ομάδα. Ο ίδιος πάντως κάθε άλλο παρά στάθηκε σ αυτό: Δεν έχει σημασία… Ήταν ένα φιλικό… Ακόμη τα πόδια είναι βαριά… Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, έχουμε τρέξει πάρα πολύ, έχουμε δείξει κάποια καινούρια πράγματα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πολύ μέλλον η πορεία μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, μια ομάδα που θα το παλέψει μέχρι τέλους πάντα. Από την άλλη κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εκεί, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε στη διάρκεια του αγώνα».

Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Καϊμακόγλου, ο Πρίντεζης τόνισε: «Το σημαντικότερο γι αυτή την Εθνική είναι να είμαστε υγιείς. Είχαμε τη νέα ατυχία σήμερα με τον Καϊμακόγλου. Είναι σημαντικό να καταφέρει να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα».