elimeia_players“Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός”, λένε… Και στην περίπτωση της Ελίμειας και των Μακρή, Κατσέλα και Πάπιστα ήθελαν κι οι δύο πλευρές κι η επέκταση της συνεργασίας τους δεν άργησε να έρθει. Η νεοφώτιστη στη Γ΄ εθνική κατηγορία άκουσε το “ναι” από τους παίκτες, που θα συνεχίσουν να φοράνε και τη νέα περίοδο τη φανέλα της ομάδας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα… βαδίσει τη νέα σεζόν ο σύλλογος.

Οι Σωτήρης Μακρής, Στέργιος Κατσέλας και Αλέξης Πάπιστας για άλλη μία σεζόν θα είναι παίκτες της ομάδας μας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα οι διοικούντες της Ελίμειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Ελίμειας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές της ομάδας Σωτήρη Μακρή, Στέργιο Κατσέλα και Αλέξη Πάπιστα.
Οι στόχοι της ομάδας της Ελίμειας παραμένουν υψηλοί και στη νέα προσπάθεια στη σεζόν 2016-2017 βασικοί πυλώνες θα είναι ο περσινός κορμός της ομάδας.
Μαζί τους και ο υπέροχος φίλαθλος κόσμος της Ελίμειας που πάντα αγκαλιάζει τις προσπάθειες παικτών και προπονητών μέσα στα παρκέ. Τα καλύτερα έρχονται για ένα Σύλλογο στον οποίο η αισιοδοξία είναι ένα τρίποντο με καλές προοπτικές», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με την οποία επισημοποιείται η τριπλή ανανέωση.