Η Ενωση συνεχίζει το… μπαράζ των ανανεώσεων κρατώντας στο δυναμικό της τρεις ακόμα παίκτες διατηρώντας τον βασικό κορμό της ομάδας. Ετσι, ο Αρης Φουντάς, ο Δημήτρης Βαρσαμούλης και ο Θοδωρής Πανουσόπουλος θα βρίσκονται για ακόμα μία χρονιά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κτιστάκη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Άρη Φουντά, Δημήτρη Βαρσαμούλη και Θοδωρή Πανουσόπουλο.

Ο Άρης Φουντάς παραμένει για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα μας, ώστε να την βοηθήσει να επιτύχει τον στόχο της, ένας αθλητής με ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και κοντά στο καλάθι.

Ο Δημήτρης Βαρσαμούλης αποτέλεσε πέρυσι την βάση των ψηλών της Ένωσης Ιλίου και για μια ακόμη χρονιά θα πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να επιτύχουμε κάθε στόχο που θα τεθεί.

Τελευταίος της τριάδας αλλά από τους ταλαντούχους αθλητές και παιδί που προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας μας ο γκαρντ Θοδωρής Πανουσόπουλος, ο οποίος και την εφετινή χρονιά θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχόμαστε και στους τρεις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας και την εφετινή χρονιά να επιτύχει κάθε στόχο που θα τεθεί».