Τις πρώτες τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αρκαδικός. Ο λόγος για τους γνώριμους, για το κοινό της Τρίπολης. Γιώργο Κοψαύτη και Βασίλη Γιαννουλάκο, αλλά και για τον Σέρβο Μάρκο Πόπαντιτς.

Η ανακοίνωση:

«Η δεύτερη μέρα προετοιμασίας του Αρκαδικού έφερε και τις τρεις  πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, καθώς αποκτήθηκαν ο Σέρβος πλέυ-μέηκερ Μάρκο Πόπαντιτς και οι Έλληνες Γιώργος Κοψαύτης και Βασίλης Γιαννουλάκος. Οι δύο τελευταίοι είναι γνωστοί στο μπασκετικό φίλαθλο κοινό, αφού έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα του Αρκαδικού, ενώ θεωρούνται παίκτες που θα βοηθήσουν τόσο στην περιφέρεια (Κοψαύτης), όσο και στις μάχες της ρακέτας (Γιαννουλάκος).

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Αρκαδικού δεν σταματάνε εδώ και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις, αφού η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης είδε σήμερα να προστίθεται και ο Σπύρος Πάνου (που είχε άδεια από τη χθεσινή πρεμιέρα προετοιμασίας), προσθέτοντας μία ακόμα αξιόλογη εναλλακτική λύση».