Τρούλιαλης: «Να μην βλέπουμε μακριά»

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Ερμής Λαγκαδά το περασμένο Σάββατο με τη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αρκαδικού. Οπως είναι φυσικό τα χαμόγελα φτάνουν μέχρι τα… αυτιά, αφού η ομάδα βρίσκεται μόνος στην 7η θέση του πρωταθλήματος έχοντας ξεφύγει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπορεί να προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ του Ερμή αλλά αυτόν δεν τον εμπόδισε να εξελιχθεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας.  Ο Κυριάκος Τρούλιαλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλόγου για την απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες αλλά και για την επιστροφή του στο σύλλογο του Λαγκαδά.

«Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ να πετύχει η ομάδα δύο πολύ σπουδαίες νίκες! Μπορεί να ενσωματώθηκα στην ομάδα πολύ αργότερα από τα υπόλοιπα παιδιά ωστόσο προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα, καθώς για μένα ο Ερμής είναι η αθλητική μου οικογένεια και γνώριζα τους πάντες! Όπως είχα αφήσει την ομάδα, έτσι την βρήκα! Οι ίδιοι άνθρωποι, το ίδιο πάθος και αγάπη για την ομάδα, η ίδια σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος πλέι μέικερ και συνέχισε σχολιάζοντας το επερχόμενο παιχνίδι με τους Ικαρους Σερρών:

«Εύχομαι όλα στη συνέχεια να πάνε κατ’ ευχήν από αγωνιστικής πλευράς, καθώς λοιπά προβλήματα δεν υπάρχουν σε αντίθεση με όλα όσα ακούμε και βλέπουμε γύρω μας. Πρέπει όμως να μην βλέπουμε μακριά, καθώς μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει στόχο την άνοδο. Σε περίπτωση νίκης νομίζω ότι θα έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό τον αρχικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία, σε μια χρονιά που ο σύλλογος έκανε μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ».