Τσάμης: «Είμαστε το αουτσάιντερ, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ακόμα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή το απόγευμα (28/11, 17:00), ο Μανδραϊκός κόντρα στη γειτονική Νεανική Εστία Μεγαρίδος. Ο Γιώργος Τσάμης μίλησε εν όψει της αναμέτρησης ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. 

Αρχικά, μίλησε για τα έξι πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος:
“Η αλήθεια είναι ότι μετά τις πρώτες τρεις ήττες επικρατούσε μία απογοήτευση όχι τόσο για τα αποτελέσματα αλλά για τον τρόπο που έχανε η ομάδα. Όμως δουλέψαμε πολύ, είδαμε στο βίντεο τα λάθη μας και βγάλαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στα τρία τελευταία ματς, πράγμα που μας έδωσε τρεις πολύ σημαντικές νίκες και ταυτόχρονα άλλαξε την ψυχολογία μας.”

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο τοπικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΝΕΜ και τα “κλειδιά” της αναμέτρησης:
“Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε διάθεση και να βγάλουμε ενέργεια. Είναι δύο πράγματα που θέλουμε να αποτελούν την ταυτότητα μας σε κάθε παιχνίδι. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι η σκληράδα που θα πρέπει να έχουμε στην άμυνα. Κάθε παίκτης που θα μπαίνει θα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα, η ΝΕΜ έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση και είναι κάτι το οποίο ξέρουμε. Καθε ομάδα θέλει να κερδίζει τους πρωτοπόρους, οπότε έχουμε και έξτρα κίνητρο για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας σε ένα τοπικό ντέρμπι. Είμαστε το αουτσάιντερ, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν υπάρχει άγχος.”