tsapasΔεν έχει σημασία το πώς τελείωσε η φετινή χρονιά για Φάρο αλλά το ότι ολοκληρώθηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού η ομάδα πέτυχε τους στόχους της ανέβηκε στη Β’ εθνική γράφοντας ιστορία. Έκλεισε όμως αυτή η διαδρομή ή δεν τέλειωσαν ακόμα τα πάρε δώσε των ανθρώπων του Κερατσινίου;

Κάτι τέτοιο… μαρτύρησε ο πρόεδρος των δευτεραθλητών, Βαγγελης Τσάπας, ανεβάζοντας το ομώνυμο τραγούδι του αγαπημένου του, Αντώνη Ρέμου, αφιερωμένο στην «πιο όμορφη παρέα που φτιάχτηκε ποτέ».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Μετά το χθεσινό τελευταίο ματς στην Κρήτη η φετινή Χρόνια ανήκει στην Ιστορία ….. Εκτός οτι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της ….. Ήταν η πιο όμορφη Παρέα που φτιάχτηκε ποτέ …. Πολλές αξέχαστες στιγμές κυρίως χαβαλέ …. Ώρες Ατέλειωτες στο What’s app του Faros Basketball Club ….. Νομίζω ότι τόση Καβλάντα δεν έχει επαναληφθεί ….. Το Χθεσινό Χειροκρότημα όλου του γηπέδου στην Κρήτη στο τέλος ήταν οτι πιο όμορφο για κλείσιμο …….. Κύριοι Σας ευχαριστώ για όλα …. Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί να επαναληφθεί αυτή η ιστορία ……».