Τσέκενης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης»

agrinio-nikh_tsekenhsΜόλις τρεις αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί το συναρπαστικό και άκρως αμφίρροπο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, με την Νίκη Αμαρουσίου να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Ωστόσο, για να μην πάνε… χαμένα όσα έχει πετύχει ως τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πάντα επικίνδυνης Μεσσήνης, την οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό της Κοκκινιάς την προσεχή Κυριακή (6/4) στις 17:00 (live μετάδοση από το nikiamarousiou.gr)!

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η Μεσσήνη διαθέτει ποιοτικότατες μονάδες και έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές φέτος ότι πρόκειται για ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Εξάλλου, η Νίκη έχει την εμπειρία και του πρώτου μεταξύ μας αγώνα, όπου χρειάστηκε το πανέμορφο καλάθι του Βασίλη Κοντογιάννη στην εκπνοή για να “δραπετεύσει” με το διπλό από την Μεσσηνία…

Ο γκαρντ της Νίκης Αμαρουσίου, Ανδρέας Τσέκενης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για τον αυριανό ματς με την Μεσσήνη, εξήγησε: “Είμαστε πανέτοιμοι για τον έναν απ’ τους τρεις εναπομείναντες “τελικούς” που έχουμε να δώσουμε. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης εδώ που έχουμε φτάσει. Βλέπουμε το παιχνίδι με την Μεσσήνη όπως και όλα τα υπόλοιπα και θα το αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και πειθαρχία. Δεν μας ξεγελά σε καμία περίπτωση η βαθμολογική θέση του αυριανού μας αντιπάλου, αφού όλοι μας θυμόμαστε πόσο αγχωτικά είχαμε νικήσει στον α’ γύρο. Πρέπει να παραμείνουμε σε αγωνιστική εγρήγορση και να διατηρήσουμε το ρυθμό μας μέχρι το τέλος…”.