Τσέλιος: «Να “βγάλουμε” και άλλους σαν τους Γιαννούλη, Μπουρούση»

Ξεκαθάρισαν με τις παλιές εκκρεμότητες τους και συνεχίζουν. Ο Γιάννης Κοβάτσεφ δεν θα συνεχίσει στους Τιτάνες και αυτή είναι η τελευταία κίνηση των νεοφώτιστων σχετικά με ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που βοήθησαν να επιστρέψει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Αυτός είναι ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί μετά τους Ντούρβα και Μακρή.

Αντίθετα, «προβιβάστηκαν» στο ανδρικό τμήμα οι Μπιζιώτης, Τσιάπουλας, Κωστόπουλος και Κουτρούλης.

Ένας από τους παίκτες οι οποίοι αναμένεται να είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών όχι μόνο στους Τιτάνες αλλά και στη Γ΄ Εθνική είναι ο Κώστας Τσέλιος ο οποίος έδωσε τη πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παλαμά στο www.karditsasport.gr μιλώντας για τη νέα σελίδα της πλούσιας καριέρας του:

«Δεν είναι πάντα τα χρήματα ο βασικός παράγοντας επιλογής ομάδας στον αθλητισμό και δεν πρέπει να είναι. Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και αν δεν χαίρεσαι δεν μπορεί ένα καλό συμβόλαιο από μόνο του να σου εξασφαλίσει την
ψυχολογία που είναι πάντα απαραίτητη. Έτσι, στην συμφωνία μου με τους Τιτάνες το οικονομικό δεν είχε προτεραιότητα αλλά μία σειρά από άλλα θέματα που παίζουν επίσης βασικό ρόλο. Είχαμε κοινή φιλοσοφία με τον πρόεδρο, αφού θέλω να βοηθήσω και στο μέλλον την ομάδα ασχολούμενος με τμήματα υποδομής και ότι άλλο …προκύψει γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της επιστροφή μου στην Καρδίτσα διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και παιδιά με εξαιρετικά σωματικά προσόντα. Μας ..πάει το μπάσκετ και φαίνεται από τους παίκτες που έχουμε αναδείξει ακόμη και διεθνείς όπως ο Γιαννούλης και ο Μπουρούσης.

Πρέπει όμως να το πάμε και …εμείς και να έχει η πόλη μας τουλάχιστον μία ομάδα σε Εθνική Κατηγορία.
Από τον Κώστα Ναούμ έμαθα τα βασικά του μπάσκετ, από τον Κώστα Σερίφη την άμυνα, από τον Σπύρο Παππά τα βάρη. Υπάρχουν και νεαροί αξιόλογοι προπονητές αλλά πλέον φαίνεται δεν υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται.

Δεν υπήρξαν… διάδοχοι του Βασίλη Κολέτσου του αείμνηστου Χρήστου Μαυραντζά, του Αποστόλη Παππά. Αντίθετα στον Παλαμά εξελίχθηκε η γενιά των παραγόντων για να φτάσουμε στον σημερινό πολύ αξιόλογο πρόεδρο στον Κώστα Νούλα. Σε κάθε ομάδα που πήγαινα και στην αρχή της χρονιάς το ζητούμενο ήταν ο στόχος, τον οποίο φυσικά πρέπει να έχουν φέτος και οι Τιτάνες Παλαμά.

Πριν φτάσουμε εκεί όμως και στο …..ταμείο στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι να γελάμε εμείς πρώτα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα …γελάσουν και οι φίλαθλοι μας σε ένα πολύ καλό κλειστό γήπεδο και με έναν προπονητή τον κ. Αρχοντούλη με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ακόμη αλλά οφείλω να του αποδώσω τα εύσημα για την μέχρι τώρα προσπάθεια του. Η ομάδα του Παλαμά δείχνει απλά τον δρόμο σε μία προσπάθεια ανάκαμψης του μπάσκετ και στην Καρδίτσα, που έχει όλες τις δυνατότητες. Αρκεί να βρεθούν ορισμένοι άνθρωποι που να αγαπούν την πορτοκαλί μπάλα».