Τσίμπος: «Να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού»

 O άμεσος βοηθός του Γιάννη Δαμαλή στη Γέφυρα, Χρήστος Τσίμπος, μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας καθώς βαίνουμε ολοταχώς προς την έναρξη του πρωταθλήματος, δήλωσε στο site του συλλόγου..

«Όπως γνωρίζετε, φέτος στο ρόστερ της ομάδας υπήρξε ριζική ανανέωση και η ομάδα έχει πλαισιωθεί από νέους αλλά και πολύ νεαρούς αθλητές ηλικιακά. Ο μέσος όρος ηλικίας της Γέφυρας στη Β’ Εθνική φέτος θα είναι περίπου 22 ετών. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι χρειαζόμαστε χρόνο και ότι θα γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και δεύτερον ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού. Η προετοιμασία κύλησε ομαλά με πολύ σκληρή δουλειά και εντατικό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων. Έχουμε βάλει κάποιες αρχές στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αλλά είμαστε αρκετά πίσω ακόμη».

Σε ό, τι αφορά στην εικόνα της ομάδας από τα πρώτα φιλικά και από τα παιχνίδια του Κυπέλλου είπε:
«Η εικόνα είναι θετική, αλλά με πολλές ενδείξεις για βελτίωση. Βελτίωση και στο ομαδικό αλλά και στο ατομικό κομμάτι καθώς όπως προανέφερα 7-8 αθλητές από τη 12άδα ανήκουν στην U21 ομάδα μας. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα παιδιά που επιλέχθηκαν για τη στελέχωση της ομάδας φέτος είναι επιλογές δικές μας και πιστεύουμε ότι θα αφήσουμε θετική εικόνα στο τέλος της χρονιάς».

Σχετικά με τον πρώτο αντίπαλο δήλωσε:
«Πρώτος μας αγώνας θα είναι εναντίον της ομάδας του Πιερικού-Αρχέλαου εκτός έδρας. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε και θα προετοιμαστούμε με βάση αυτό. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την συγκεκριμένη ομάδα καθώς πραγματοποιήθηκαν διοικητικές αλλαγές και δεν έχουν ανακοινωθεί μεταγραφές ως τώρα».