Τσαγκιώτης: «Περιστεριώτες είμαστε, θα τα καταφέρουμε!»

gsp peristeri logoΠαρά τις υπερπροσπάθειες των ανθρώπων του Περιστερίου αλλά και της Δημοτικής Αρχής της Πόλης, προεξάρχοντος του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη, τα έργα αποκατάστασης στο Κ.Γ. «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» μετά τη θεομηνία που έπληξε τα δυτικά προάστια, δεν προχωράνε.

Η αθάνατη, ελληνική γραφειοκρατία σε συνδυασμό με τα πολλά περιστατικά  στην ευρύτερη περιοχή, καθυστερούν σε μεγάλο βαθμό τις εργασίες, με αποτέλεσμα η ομάδα να αντιμετωπίζει σοβαρότατα θέματα λειτουργίας.

«Δυστυχώς το Περιστέρι, τόσο ως πόλη, όσο και ως ομάδα, δοκιμάζεται και το χειρότερο είναι πως δεν βλέπουμε την ανταπόκριση που περιμέναμε από τις αρμόδιες αρχές. Η ομάδα σε όλα τα τμήματα της, γυρίζει σαν τσιγγάνος, από γήπεδο σε γήπεδο και αυτό όταν είναι δυνατόν, αφού κάποιες φορές δεν βρίσκουμε ώρες κάπου αλλού για να προπονηθούμε», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Μάνος Τσαγκιώτης, καλώντας τον κόσμο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε συσπείρωση: «Οι Περιστεριώτες έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, σχεδόν από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας Γολγοθά αλλά θα τα καταφέρουμε! Καλώ προσωπικά όποιον αγαπάει την ομάδα να έρθει δίπλα μας! Παλεύουμε με κάθε τρόπο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι…».