Τσακίρης: «Πρέπει να κερδίσουμε»

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Διαγόρα δεν απογοητεύει τον Γιάννη Τσακίρη, που προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον νεοφώτιστο Φιλαθλητικό, αυτή τη φορά στην Τέντα.  Ο τεχνικός των Ροδιτών μίλησε τόσο για τον αγώνα με τον Κόροιβο που προηγήθηκε, όσο και για την επόμενη αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του θετικού αποτελέσματος…

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στην Αμαλιάδα. Ίσως ήμασταν επηρεασμένοι ψυχολογικά και από το ματς με τη Νίκη Βόλου. Όταν συγκεντρωθήκαμε αντιδράσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα από το 32’ οι διαιτητές μας χρέωσαν με πέντε ομαδικά φάουλ και ο Κόροιβος απέκτησε το δικαίωμα για βολές.

Το δύσκολο πρόγραμμα για μας συνεχίζεται και την Κυριακή θα υποδεχθούμε μία δυνατή ομάδα, όπως ο Φιλαθλητικός. Οι αντίπαλοι μας είναι ‘’νεοφώτιστοι’’ αλλά πολύ ισχυροί. Έχουν μία σημαντική προσθήκη του Τσαμάτου, που είναι έμπειρος και ικανότατος αθλητής. Ο Φιλαθλητικός έχει ενθουσιασμό αλλά και εμπειρία, πιέζει πολύ στο γήπεδο, έχει δεμένο σύνολο αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε», τόνισε ο Γιάννης Τσακίρης.

Πηγή: 12soccer.gr