Τσακίρης: «Στόχος παραμένει η παραμονή»

Με τις γνωστές απουσίες των Δημητρίου, Παναγιωταράκου συνεχίζεται η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα με το Αιγάλεω, στον οποίον σκοπεύει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο 3-0. Οι νίκες επί του Ηρακλή και του Αίαντα έχουν αποφορτίσει άλλωστε σε μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Τσακίρη και τους παίκτες, που απομακρύνθηκαν πλέον αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας. Ιδιαίτερα στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου κάναμε σημαντικά λάθη, τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε στην πορεία. Πιστεύω ότι πετύχαμε μία νίκη ψυχολογίας που μας ανέβασε το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Η νίκη μας ήταν σημαντική, γιατί έτσι είχε αντίκρισμα η επιτυχία μας στο Ιβανώφειο» τόνισε ο Γιάννης Τσακίρης.

Οσον αφορά τον αγώνα με το Αιγάλεω, ο προπονητής των Ροδιτών σχολίασε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο στοχεύουμε να κερδίσουμε. Στη Ρόδο πρέπει να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα για να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας εξακολουθεί να είναι η παραμονή στη Β’ Εθνική, την οποία θα πρέπει να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα η ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προπονούμαστε εδώ και καιρό χωρίς τους Παναγιωταράκο και Δημητρίου. Το Αιγάλεω είναι μία καλή ομάδα, η οποία έχει πετύχει ήδη πέντε νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι με το Ηράκλειο, έχασε στις λεπτομέρειες. Έχει έμπειρους και νέους παίκτες, ικανούς να κάνουν τη ζημιά αν υποτιμηθούν.

Από την πλευρά μας θα χρειαστεί συγκέντρωση, πάθος και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας και να εκμεταλλευθούμε τον παράγοντα έδρα».

Πηγή: 12soccer.gr