Τσακίρης: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Η 6η θέση ίσως να μην προσφέρει τίποτε άλλο εκτός από ικανοποίηση στον Διαγόρα, εντούτοις είναι και ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει για την ομάδα της Ρόδου. Ο “γηραιός”  αγωνίζεται μεθαύριο για τελευταία φορά εκτός έδρας (το επόμενο εκτός είναι με τη Χαλκηδόνα, το οποίο θα το πάρει με 20-0 ά.α.), ενώ τις επόμενες εβδομάδες υποδέχεται τον Δούκα και τη ΜΕΝΤ στην “τέντα”. Συνεπώς, το παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή ίσως αποδειχτεί κομβικής σημασίας για την κατάκτηση της 6ης θέσης…

«Πρόκειται για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού ο στόχος είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά» λέει ο Γιάννης Τσακίρης, που ίσως έχει στην Αθήνα τον Γιάννη Σκορδάλη, αλλά και τον Πάνο Παναγιωταράκο.

«Η Νήαρ Ηστ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με τον Αίαντα Ευόσμου και τον Ηρακλή. Έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία. Ο Κουπίδης είναι το βαρόμετρο των αντιπάλων μας, αφού μπορεί να σε ‘’σκοτώσει’’ με το σουτ και την εμπειρία του. Δεν είναι όμως μόνος του… Η Νήαρ Ηστ έχει παιδιά με ταλέντο όπως οι Εμμανουηλίδης, Παππάς, Ψαρόπουλος και Καραμπάς.

Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και να τερματίσουμε στην έκτη θέση. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς» πρόσθεσε ο προπονητής του Διαγόρα.

Πηγή: 12soccer.gr