Τσακίρης: «Να χαρούμε το παιχνίδι!»

Το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος δίνει η Νίκη Αμαρουσίου, με την ομάδα μας να φιλοξενείται από τον Άρη Νικαίας αύριο (Κυριακή 21/5, 17:30) στο κλειστό “Καραμπίνη”, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν!

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη Νικαίας μίλησε ο κόουτς της Νίκης, Γιάννης Τσακίρης, μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου: “Έφτασε το τέλος για ακόμη μία σεζόν. Το παιχνίδι στη Νίκαια είναι το τελευταίο μας για φέτος και δεν μας μένει παρά να πάμε και να το χαρούμε! Βέβαια, για πολλοστή φορά αυτή την αγωνιστική περίοδο, έχουμε πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν τέσσερις βασικοί μας παίκτες, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα.

Ωστόσο, καταφέραμε αφενός να τα ξεπεράσουμε και να φτάσουμε τελικά στο στόχο της παραμονής, αφετέρου μας δόθηκε η ευκαιρία να βάλουμε στο ροτέισον με πιο αναβαθμισμένο ρόλο κάποια νεαρά παιδιά, που πήραν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις.

Πάντως, θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται στον αριθμό ομάδων που υποβιβάζονται από τον όμιλό μας. Δεν ξέρω από πού προκύπτουν όλα αυτά, αλλά όπως και να ‘χει εμείς πάμε στη Νίκαια να χαρούμε τον τελευταίο μας αγώνα χωρίς άγχος και έχοντας κερδίσει την παραμονή μας, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού μας για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από Οκτώβρη. Καλό καλοκαίρι!”.