Τσακίρης: «Χωρίς άγχος στο Αιγάλεω»

Κομβικής σημασίας είναι για τον Διαγόρα ο επόμενος αγώνας με το Αιγάλεω, αν τουλάχιστον η ομάδα της Ρόδου φιλοδοξεί να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για κατάληψη της 6ης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Τσακίρης, πάντως, δεν θέλει να αγχώσει τους παίκτες του, αφήνοντας παράλληλα πίσω του την ήττα στον Εύοσμο…

«Όλα τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό και ήταν σοβαρά μέχρι το τέλος. Στο τέλος κάναμε δύο καθοριστικά λάθη στην άμυνα και χάσαμε. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Χρύση με ντισκαλιφιέ, αφού μας αποσυντόνισε και μας επηρέασε μέχρι το τέλος. Ακόμη κι έτσι όμως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά κάναμε τα δύο αυτά σημαντικά λάθη» είπε σχετικά με την ήττα από τον Αίαντα ο Γιάννης Τσακίρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συνεχεία στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

«Είναι μία ομάδα που έχει νέα παιδιά αλλά και την εμπειρία του Καράβολα, που είναι από τους πρώτους σκόρερ της Β’ Εθνικής. Ξέρουμε ότι το Αιγάλεω στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Το ζήσαμε έντονα και πέρσι. Το θετικό είναι πως στο παιχνίδι της Κυριακής τόσο εμείς όσο και το Αιγάλεω θα παίξουμε χωρίς άγχος. Και οι δύο θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, οπότε αναμένεται να γίνει ένα ελεύθερο και χωρίς άγχος παιχνίδι. Από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε, αφού το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι βατό με τα 4 από τα 5 παιχνίδια να είναι στην έδρα μας».

Πηγή: 12soccer.gr