Τσερκιτζόγλου: «Αν κερδίσουμε θα ανέβουμε στα κάγκελα»

Τα προβλήματα λύγισαν τον ΟΦΗ φέρνοντάς τον  στη θέση που είναι σήμερα. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου Athletic Radio, ενώ παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα της νίκης στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά.  Ωστόσο, ο γκαρντ των κρητικών σχολίασε την πορεία της ομάδας του, αλλά και το πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά:

«Είναι το πιο κρίσιμο ματς για την ομάδα μου. Είναι για μας το ματς της χρονιάς. Πρέπει να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε και με την βοήθεια του κόσμου μας. Ο Ερμής Λαγκαδά έχει δύο νίκες παραπάνω από μας και θέλουμε να τον πλησιάσουμε.  Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το ΒΑΚ γιατί τον έχουμε ανάγκη. Με πάθος και δύναμη θα τα καταφέρουμε».

Για την υπόσχεση που δίνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ γι΄αυτό το ματς:

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας. Είναι δύσκολη η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας όμως από αυτό το ματς θα πρέπει να αρχίσει η ανάκαμψη. Αν κερδίσουμε θα ανέβουμε στα κάγκελα να την πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας που ελπίζω να κάνει “καμίνι” το ΒΑΚ».

Για την ήττα στην Λευκάδα από την Δόξα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε τόσο καλά. Μετά το γυρίσαμε και χάσαμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Πήγε πόντο πόντο και θεωρώ ότι είναι πλασματικό το τελικό σκορ. Ως ομάδα είμαστε καλύτεροι και από την Δόξα αλλά και τον Ερμή Λαγκαδά».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα:

«Είχαμε διάφορα προβλήματα και οι τραυματισμοί συνεχίζονται.  Όμως η ομάδα θα σωθεί. Έχουμε καλούς παίκτες και καλό προπονητή, που νομίζω ότι είναι ο καλύτερος στην κατηγορία. Πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας όλα τα ματς. Είναι πλασματική η θέση που έχουμε αφού έχουμε χάσει ματς στον πόντο. Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω νίκες».

Για το πρωτάθλημα της Α2:

«Είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν μέτριες ομάδες και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα. Αρκετές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Όχι μόνο εμείς».

Για το Ηράκλειο:

«Η πορεία της άλλης ομάδας της πόλης μας είναι πολύ καλή. Γίνεται μία τρομερή προσπάθεια από τους παίκτες του Βασίλη Ράλλη και αξίζουν συγχαρητήρια. Κέρδισε και τον Φιλαθλητικό που μαζί με την Κηφισιά πιστεύω ότι θα ανέβουν.Έχει φτιάξει ένα αξιόλογο ρόστερ και ελπίζω να σωθεί και αυτό όπως και εμείς».

Για τον ίδιο:

«Θέλω να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ από παιδί. Είμαι παλιός στην ομάδα όμως δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Σημασία η ομάδα να πηγαίνει καλά και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».