Τσιαβές: «Μου «βγάζει» μια υγεία ο Λεύκιππος»

Η συμφωνία του με τον Λεύκιππο Ξάνθης αποτέλεσε το… talk of the town στην ακρτική πόλη, αλλά και στα μπασκετικά στέκια της Β’ εθνικής. Ο Θανάσης Τσιαβές εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν ν’ απαντήσει θετικά στην πρόταση του Λεύκιππου, δείχνοντας και τους στόχους που τίθενται από την ομάδα.

«H αλήθεια είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και επέλεξα τον Λεύκιππο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ο προπονητής μου έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ πολύ ενώ ο δεύτερος λόγος είναι η διοίκηση της ομάδας. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους για την ομάδα του Λεύκιππου και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου», σχολίασε και συμπλήρωσε:

«Αυτό που διαπίστωσα είναι πως ο Λεύκιππος αποτελεί πολύ οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση της ομάδας και τους γνώρισα από κοντά, φαίνονται πολύ σοβαροί. Πάνω από όλα, μου «βγάζει» μια υγεία ο σύλλογος και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάει ψηλά. Ψηλά, βέβαια, είναι ήδη, αλλά εφόσον συνεχιστεί αυτή η οργάνωση και όπως είναι δομημένη η ομάδα -με αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτει στο περιβάλλον της- θεωρώ ότι ο Λεύκιππος είναι ικανός να πάει ακόμη ψηλότερα μελλοντικά. Έχει γήπεδο, έχει καλές Ακαδημίες, έχει πολλούς ανθρώπους και προπονητές που δουλεύουν».