Τσιουμπρής: «Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Η δράση συνεχίζεται έπειτα από το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής για την Ενωση Ιλίου, με την ομάδα μας να πηγαίνει την Κυριακή (19/01, 15:00) στη Νάξο για να αντιμετωπίσει τα Φανάρια.

Ο Παναγιώτης Τσιουμπρής μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση, αναφέροντας. «Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα εκτός, πολλώ δε μάλλον και με το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας. Η ήττα πριν από δύο εβδομάδες μας πείσμωσε. Τα κεφάλια… μέσα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, να δώσουμε το 100% και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οσον αφορά τα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα μας, ο νεαρός σέντερ, δήλωσε. «Η Νάξος είναι αήττητη στην έδρα της, ενώ παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και στα εκτός έδρα.

Πρέπει να αντέξουμε στο σκληρό παιχνίδι που παίζουν και να αντιδράσουμε. Παίζουν ένα κλειστό παιχνίδι, με άμυνα ζώνης και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Εχουν παίκτες που σουτάρουν καλά, όπως είναι ο Χρονόπουλος και ο Προδρόμου, ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Θεωρώ ότι αν περιορίσουμε τα ατού τους, θα πάμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, σχετικά με το ταξίδι και το κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα, ανέφερε. «Δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας επηρεάσει. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να διαχειριστούμε το χρόνο που έχουμε ώστε να πάμε και να τα δώσουμε όλα απέναντι σ΄έναν δύσκολο αντίπαλο».