Τσούρμας: «Καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφαλής»

Η ήττα του Ανατόλια στη Βέροια από τον Φίλιππο ήταν το φυσικό επακόλουθο του κακού τρίτου δεκαλέπτου που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό υπογράμμισε ο Δημήτρης Τσούρμας, που παραδέχτηκε παράλληλα την υψηλή δυναμικότητα του Φιλίππου, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της βεροιώτικης ομάδας.

«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν το Φίλιππο Βέροιας, με το ρόστερ που διαθέτει και την εμπειρία του, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, αν δεν προσέξεις κάποια βασικά πράγματα, μπορεί να “φύγει” το ματς 7-8 πόντους και είναι δύσκολο μετά να το “μαζέψεις”. Έτσι έγινε σήμερα, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο 3ο δεκάλεπτο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ρόστερ (του Φιλίππου) να μας τιμωρήσει.

Η διαφορά έγινε 8-10 πόντους και από κει και πέρα, έχοντας και 4 παίκτες με πυρετό λόγω μιας ίωσης, δεν είχαμε την δυνατότητα να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και αυτό γιατί 4 από τις 13 ομάδες θα πέσουν κατηγορία» τόνισε ο Δημήτρης Τσούρμας, που συνέχισε εκθειάζοντας την προσπάθεια που κάνει ο Φίλιππος Βέροιας:

«Καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφαλής και εφησυχασμένη για την παραμονή της. Εμείς σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε έτσι την κατάσταση, θέλουμε να καθιερωθούμε στην κατηγορία και βλέπω ότι οι μάχες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος τους πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τον Φίλιππο και χαίρομαι σαν προπονητής να παίζω με τόσο ποιοτικό ρόστερ αλλά και με προπονητές όπως είναι ο Δημήτρης Γκίμας. Εύχομαι στον Φίλιππο, επειδή βλέπω ότι έχει κάνει μια σοβαρή επένδυση με πολλή οργάνωση, να είναι αυτός που θα ανέβει κατηγορία, μιας και τέτοιες ομάδες χρειάζονται σε κάθε πρωτάθλημα και όχι ομάδες οι οποίες δεν μπορούν να κρατηθούν και διαλύονται».