Τυπικά Κατιάκος στον Εσπερο

Στην Πάρτα και στον Εσπερο ανήκει από σήμερα και επίσημα ο Δημήτρης Κατιάκος.

Αναλυτικά:

«Μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ είναι ο Δημήτρης Κατιάκος (10/3/1987, 2.05 μ.). Ο Κατιάκος, που αγωνίζεται και στις δύο θέσεις κοντά στο καλάθι, συμφώνησε σε όλα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ υπέγραψε και θα τον ενισχύσει την σεζόν 2012-2013 στην παρθενική του συμμετοχή στην Β’ Εθνική μπάσκετ.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε το μπάσκετ στον Έσπερο Καλλιθέας και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον Πανερυθραϊκό, στον Ίκαρο-Έσπερο, στον Αρκαδικό και την περίοδο 2011-2012 ήταν από τους κορυφαίους «ψηλούς» της Α2 Εθνικής φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα με την ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής έχοντας μ.ο. 26 λεπτά συμμετοχής με 11,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 80% στις βολές, 59,3 % στα δίποντα και 41,9% στα τρίποντα.
Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων και Νέων και πέρυσι το καλοκαίρι πανηγύρισε με την Εθνική Ενόπλων την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που έγινε στη Βραζιλία.
«ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Έσπερο ΑΟΠΑ ο Δημήτρης Κατιάκος δήλωσε: «Ήξερα πράγματα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ και όταν φρόντισα και έμαθα περισσότερα διαπίστωσα ότι ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Είναι ένας σοβαρός σύλλογος με υγεία και χάρηκα πάρα πολύ όταν στην πρώτη μου επίσκεψη στο γήπεδο είδα πολλά νέα παιδιά και τον Κώστα Πετρόπουλο. Υπάρχει όραμα στην ομάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει πραγματικότητα».

*Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ Κώστας Μαρλαφέκας με τον Δημήτρη Κατιάκο λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής».