«Υιοθετήστε ένα αδέσποτο!»

Σε μία σπουδαία χειρονομία αλλά και σε μία ακόμα σημαντικότερη προτροπή μας παρακινεί η Καρδίτσα! Ο ΑΣΚ βρέθηκε στο φιλοζωικό σωματείο «Διαζώσω» προσφέροντας τροφές αλλά και χάπια αποπαρασίτωσης στους τετράποδους φίλους!!

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας μαζί με την ευγενική προσφορά των “χρυσών” και “ασημένιων” “συμπαικτών” του Κεντρο Εκπαιδευσης Σκυλων ΚαρδιτσαςPet Shop LiaskosΑγγλικά Ζωή Σ. ΠαπαχρήστουΛαμπράκη (Labraki), καθώς και των χορηγών του εστίασης Να’μαστε και To mageriko προσέφερε τροφές και χάπια εσωτερικής αποπαρασίτωσης στους τετράποδους φίλους του
Διασώζω – φιλοζωικό σωματείο Καρδίτσας – ”Diasozo” Animal Rescue Team συνεισφέροντας έτσι εμπράκτως στο δύσκολο έργο του, που έχει την ανάγκη της υποστήριξης όλων μας.

?Η πρόεδρος του σωματείου κα Γκανάτσιου Κατερίνα και ομάδα εθελοντών του «Διασώζω» επισκέφτηκαν την περασμένη βδομάδα την ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, προκειμένου να την ευχαριστήσει για την προσφορά της και να τη στηρίξει στην προσπάθειά της στην Α2 κατηγορία.
▪️Το «Διασώζω» μέσω και του ΑΣΚ κάνει έκκληση να συμβάλλουμε όλοι μας στην εξάλειψη της εμπορευματοποίησης των ζώων και στηνενίσχυση της υιοθεσίας των αδέσποτων. Τόσο στο χώρο φιλοξενίας του «Διασώζω» όσο και στους αντίστοιχους χώρους των άλλων φιλοζωικών οργανώσεων φιλοξενούνται εκατοντάδες τετράποδες ψυχές, που λαχταρούν να δώσουν και να λάβουν αγάπη. Η αγάπη άλλωστε δεν έχει πρόσωπο, φύλο, ηλικία, ράτσα και δεν αγοράζεται…απλά υπάρχει..και υπάρχει στους δρόμους! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο!».