Υπέγραψε ο Μποχωρίδης στον Πανελευσινιακό

mpochoridis nikos panelefsiniakosΟι συζητήσεις έφεραν το… γάμο του Νίκου Μποχωρίδη με τον Πανελευσινιακό, με τον σύλλογο ν΄ ανακοινώνει κι επίσημα τη συνεργασία των δύο πλευρών. “Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Μποχωρίδη, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1 & 2 (ύψος 1,89 μ. | 26 χρονών {8/6/1989})”, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας, με τον πρώην παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης να μετακομίζει πλέον στην Αθήνα.

“Ο Νίκος Μποχωρίδης ήταν πρώην παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 Κατηγορία. Επίσης αγωνίστηκε και στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην 1η Εθνική Κατηγορία της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Μακεδονικού, του Αετού Κιλκίς, του Αίαντα Ευόσμου, του Πιερικού / Αρχέλαου και των Ικάρων Σερρών. Την προηγούμενη σεζόν (2014-2015) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η οικογένεια του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Νίκο Μποχωρίδη στις τάξεις της κι εύχεται η νέα σελίδα στην καριέρα του να είναι γεμάτη με μεγάλες στιγμές”, καταλήγει η ανακοίνωση.