Υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Εντβινας Σέσκους ο Ηρακλής

Πάτησε πόδι στη Θεσσαλονίκη ο Εντβινας Σέσκους για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ηρακλή. Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8) στη Θεσσαλονίκη, με τον επικεφαλής του Iraklis BC Basketball Academy Program, coach Μάκη Καλανταρίδη να τον υποδέχεται.

«Όλα είναι από την πρώτη στιγμή φανταστικά εδώ, ο καιρός, οι άνθρωποι, η πόλη. Χαίρομαι πολύ που ήρθα σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής και φυσικά στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει στην πρώτη κατηγορία», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σέσκους στο iraklis-bc.gr και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω σαν παίκτη πολύ καλά τον Στεν Σοκ και χαίρομαι που θα είμαστε μαζί στην περιφέρεια της ομάδας καθώς όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι και πόσο έμπειρος είναι. Έχουμε παίξει και αντίπαλοι και ξέρω καλά το στιλ του, οπότε πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Είδα και βίντεο από τους φιλάθλους μας, είναι απίστευτοι. Έβλεπα κάθε βίντεο δέκα φορές! Τα χαρτάκια, τα τραγούδια τους είναι φανταστικά και ανυπομονώ αλήθεια να παίξω γι’ αυτούς. Θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα, γι τον Ηρακλή»!

Εντωμεταξύ το Σάββατο αναμένεται μέσω Αθηνών και ο Στεν Σοκ, προκειμένου να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία του Ηρακλή, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για τη Δευτέρα 20/8 στο Ιβανώφειο.

«Έβλεπα δέκα φορές το καθε βίντεο με τον κόσμο! Ανυπομονώ πραγματικά…»! Λίγη υπομονή, φίλε! ???⚪️?????

Publicerat av Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση Fredag 17 augusti 2018

.
Διαβάστε ακόμη…