Υποψήφιοι για την… επιμέλεια του Πανιωνίου

Η παραίτηση του Βαγγέλη Βλάχου από τη θέση του προπονητή του Πανιωνίου φαίνεται ότι σήμανε για τα καλά το καμπανάκι του κινδύνου για την ομάδα. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του panionianea.gr φαίνεται να υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ. Με μία ομάδα ανθρώπων που κινούνται γύρω από την “οικογένεια” του “κυανέρυθρου” σωματείου να φέρεται πρόθυμη ν’ αναλάβει το τμήμα μπάσκετ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα μεταξύ αυτών που θέλουν να εμπλακούν στο τμήμα μπάσκετ είναι οι Αντώνης Μαργέτης, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Οικονόμου, καθώς και ορισμένοι ακόμη, που προτίθενται με διοικούσα επιτροπή να ζητήσουν την… επιμέλεια του τμήματος από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί και ο τεχνικός διευθυντής και πρόκειται για τον καταξιωμένο στο χώρο της προπονητικής Γιώργο Καλαφατάκη!

Εκείνο, λοιπόν που απομένει είναι αυτές οι πληροφορίες να πάρουν “σάρκα και οστά” να κατατεθεί η πρόταση στον Ερασιτέχνη και το ΔΣ του συλλόγου να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για ν’ αποφασίσει εάν θα προχωρήσει ή όχι το όλο ζήτημα.