Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΚΑ ο Βασίλης Ντάκουρης

Tην υποψηφιότητά του για πρόεδρος στις επικείμενες αρχαιρεσίες στην ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε ο Βασίλης Ντάκουρης.

Ετσι, ο συνεργάτης του Βαγγέλη Λιόλιου, γίνεται μετά τους Γιάννη Αλεξόπουλο και τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, ο τρίτος υποψήφιος πρόεδρος της ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση:

«Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής κατέθεσε επισήμως σήμερα το πρωί (16/060 ο Βασίλης ΝτάκουρηςΤο μέλος του “Δώσε Πάσα”, έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να θέσει εαυτόν στην κρίση των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, ζητώντας την υποστήριξή τους στις εκλογές της 28ης Ιουνίου.

Ο Βασίλης Ντάκουρης, που έχει υπηρετήσει το αθηναϊκό μπάσκετ από κάθε πόστο εδώ και τέσσερις δεκαετίες, δήλωσε τα εξής: “Η μεγαλύτερη ένωση της Ελλάδας έχει άμεση ανάγκη από μια σύγχρονη λειτουργία και διοίκηση, με οικονομική, οργανωτική και διαχειριστική διαφάνεια, με όσο το δυνατό λιγότερες οικονομικές επιβαρύνσεις στους συλλόγους της, με ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών και των επικοινωνιών, με έμφαση στο αναπτυξιακό μοντέλο των ομάδων της, με συμμετοχή όλων στις διαδικασίες των αποφάσεων και αρκετά άλλα, έχοντας πάντα εποικοδομητική και ξεκάθαρη όμως συνεργασία με την ομοσπονδία.

Ήρθε η εποχή, με την υποστήριξη των εθελοντών παραγόντων των σωματείων να αλλάξουμε πολλά. Με πρόγραμμα και χρηστή διακυβέρνηση θα τα καταφέρουμε! Η πρωτοβουλία του “Δώσε Πασά” συνεχίζει τις προσπάθειες της για να αποκτήσουμε το μπάσκετ που οραματιζόμαστε. Το μπάσκετ αλλάζει σελίδα».