Υφαντής: «Μονόδρομος η νίκη»

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Αρκαδικού έχει τονώσει το ηθικό των παικτών του Κόροιβου, όμως η ομάδα της Αμαλιάδας αφήνει πίσω της αυτό το παιχνίδι και στρέφει την προσοχή της στο επόμενο με τον Πανερυθραϊκό. Απών από τις προπονήσεις για μια ακόμα φορά ήταν ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ενας εκ των καλύτερων του παιχνιδιού κόντρα στους Αρκάδες, ο Τάκης Υφαντής μίλησε για τη νίκη αυτή τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο για τη νίκη έπαιξε η άμυνα: «Το τεχνικό τιμ έκανε καλό σκάουτιγκ,  είχαμε διαβάσει καλά τον Αρκαδικό και τον περιορίσαμε πολύ επιθετικά. Οι προπονητές μάς είχαν πει να μη δεχτούμε περισσότερους από 65 πόντους και τα καταφέραμε ακόμα καλύτερα, δεχόμενοι μόλις 56. Παίξαμε καλή άμυνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο β΄ ημίχρονο βελτιωθήκαμε και επιθετικά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια εύκολη, όπως εξελίχθηκε, νίκη. Παίξαμε και για το Νίκο Ορφανό που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

Στη συνέχεια, ο 30χρονος φόργουορντ μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό: «Όπως και με τον Αρκαδικό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πέρα από τη νίκη. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε στην Ερυθραία καθώς είναι μια ομάδα απολύτως στα μέτρα μας. Μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού, αν κερδίσουμε Ερυθραία εκτός και  Άργος εντός, θα έχουμε μια καλή βαθμολογική  συγκομιδή πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη».

Πηγή:  protinews.gr