«Υψηλή ένδειξη φιλοξενίας και πολιτισμού»

ionikos_nikaiasΟ Ιωνικός Νίκαιας δεν έφυγε ικανοποιημένος από την Κρήτη μόνο επειδή πήρε και μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Α2. Παράλληλα, έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος και από τη φιλοξενία που συνάντηση στο Ηράκλειο, κάτι που την ώθησε να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου (διοικούσα επιτροπή και την τεχνική ηγεσία της ομάδας) για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην Ομάδα μας κατά την παραμονή της, στην Κρήτη. Χάρη στη βοήθειά τους, η Ομάδα του Ιωνικού μπόρεσε και βρήκε ώρα για προπόνηση στο Λίντο, την προηγούμενη του αγώνα. Παράλληλα τόσο κατά την άφιξη της Ομάδας μας όσο και κατά την αναχώρηση, η διοικούσα επιτροπή του Ηρακλείου ήταν πρόθυμη να βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα ανέκυπτε.

Για τον Ιωνικό Νικαίας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό όταν επισκέπτεται την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, καθώς και πέρσι, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, η φιλοξενία ήταν αντίστοιχου επιπέδου.

Πρόκειται για υψηλή ένδειξη φιλοξενίας και πολιτισμού, κάτι που δεν είναι αυτονόητο και που οι αρχές μας και οι αξίες μας, μας επιτάσσουν να το αναγνωρίσουμε και δημόσια.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Με εκτίμηση,
Επιτροπή μπάσκετ Ιωνικού Νικαίας».